öncelikle herkese hayırlı olsun..hakkımızda hayırlısı ne ise Allah c.c. onu nasip etsin... hakkımızdakini gönlümüze razı eylesin...gönlümüzdekinide hakkımızda hayırlı eylesin İnşallah...
benım listem ve puanım aşağıda.. diger arkadaslar ne yaptı.. sonucları beklemeden az da olsa bilgimiz olur.. umut fakirin ekmegidir
misali...
adıyamanda okulum ve rahatım yerinde ama eninde sonunda kürkçü dükkanına dönecegim için bu rahat ve güzel ortamımı ve şehri bırakmaya kara verdim.. gerçi inatla gideceğim diye de yola cıkmadım...4 tertcih yaptım hayırlısı artık... aslında eskişehir ve ankara da düşünüyordum fakat malumunuz merkezde okul acılmadı..
1.toroslar anadolu lisesi
2.toroslar 700.yıl ortaokulu
3.silifke atayurt ortaokulu
4.akdeniz celile öner ortaokulu
puan..112...
benım listem ve puanım aşağıda.. diger arkadaslar ne yaptı.. sonucları beklemeden az da olsa bilgimiz olur.. umut fakirin ekmegidir

adıyamanda okulum ve rahatım yerinde ama eninde sonunda kürkçü dükkanına dönecegim için bu rahat ve güzel ortamımı ve şehri bırakmaya kara verdim.. gerçi inatla gideceğim diye de yola cıkmadım...4 tertcih yaptım hayırlısı artık... aslında eskişehir ve ankara da düşünüyordum fakat malumunuz merkezde okul acılmadı..
1.toroslar anadolu lisesi
2.toroslar 700.yıl ortaokulu
3.silifke atayurt ortaokulu
4.akdeniz celile öner ortaokulu
puan..112...