2014-2015 BT Çalışma Evrakları hakkında..

Kodla Büyü

ÇetinÖğretmen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar ilk defa BTR olarak çalışmaya başladım. Sadece okul zümresi ve yıllık planımı yaptım. Onun haricinde herhangi bir evrak-belge hazırlanacak mı?

hocam forumda arattır btr çalışma planı diye kendine uydur okuluna teslim et bu kadar eskiden olduğu gibi gıldır gıcık işler yok yani bunu hazırla yeter

g.cetin.66' Alıntı:
hocam forumda arattır btr çalışma planı diye kendine uydur okuluna teslim et bu kadar eskiden olduğu gibi gıldır gıcık işler yok yani bunu hazırla yeter
teşekkürler.. tek hazırlayacağım evrak buysa iyi o zaman.. :+1:

diğer evraklar vardı arıza takip formları falan isteen varmı onları hala.

Bugün il koordinatörümüz mail göndermiş. görevlerimiz hakkında bilgilendirme maili. hele de benim gibi bu işi ilk defa yapacaklar için güzel olmuş. ilk okuyunca bay bi iş gibi geliyor ama ne yapalım yapacağız.. ancak mailde geçen olumsuz olayların çoğu maalesef okulumuzda mevcut.. Bu akıllı tahtaların korunması olayı beni çok düşündürüyor..

dengem' Alıntı:
Bugün il koordinatörümüz mail göndermiş. görevlerimiz hakkında bilgilendirme maili. hele de benim gibi bu işi ilk defa yapacaklar için güzel olmuş. ilk okuyunca bay bi iş gibi geliyor ama ne yapalım yapacağız.. ancak mailde geçen olumsuz olayların çoğu maalesef okulumuzda mevcut.. Bu akıllı tahtaların korunması olayı beni çok düşündürüyor..
bizimle paylaşsanız maili

joomlaci' Alıntı:
dengem' Alıntı:
bizimle paylaşsanız maili

aynen paylaşırsan hocam çok iyi olur

BBNET
Geri