arkadaşlar il dışı Antalya yı tercih edecek olanlar puanlarımızı paylaşalım
106 PUAN Konyaaltında ki okullar öncelikli sıram olacak
106 PUAN Konyaaltında ki okullar öncelikli sıram olacak
lion26' Alıntı:hangi okullar açık arkadaşlar.
aksu yarım saatronn' Alıntı:arkadaşlar merkezi yazmayı düşünüyordum sadece merkezden hiç okul açılmamış nerdeyse. Serik, aksu yazsam merkeze çok uzak mı buralar
Hocam karar verebildiniz mi nereleri yazdınızbirtanyildiz' Alıntı:Ben çok kararsız kaldım. Konya ve Karaman düşünüyorken açılmadığı için merkezleri şimdi aksaray, kayseri, antalya, mersin düşünüyorum ama sıralamasına bile karar veremedim. 141 puanım var bu arada. ama kararsızlık diz boyu.
Not: farklı başlıkları takip edenler açısından bir kaç defa farklı başlıklara aynı mesajı yazmak durumunda kaldım. kızmayın![]()
tefbilisim' Alıntı:Hocam karar verebildiniz mi nereleri yazdınızbirtanyildiz' Alıntı:Ben çok kararsız kaldım. Konya ve Karaman düşünüyorken açılmadığı için merkezleri şimdi aksaray, kayseri, antalya, mersin düşünüyorum ama sıralamasına bile karar veremedim. 141 puanım var bu arada. ama kararsızlık diz boyu.
Not: farklı başlıkları takip edenler açısından bir kaç defa farklı başlıklara aynı mesajı yazmak durumunda kaldım. kızmayın![]()
sinancım bu sene de devam burda büyük olasılık. bize antalya eş durumu hariç zor en iyisi ordan bir eş bulmak (kendi adıma)profnanis' Alıntı:malesef evrim ulasamadık.Ama duyduğuma göre geliş gidiş imkanı yokmuş.