2013000157 Eğitimde Fatih Projesi (Pardus Kullanımı) Kursu

Kodla Büyü

yildizli_85

Aktif Üye
1-5 Temmuz 2013 Yalova 2013000157 Eğitimde Fatih Projesi (Pardus Kullanımı) Kursu onaylandı. Buradan başka arkadaşlar katılıyormu?

Bu arada ilk defa bir hizmetiçi kursa katılacağım. Hazırlıklı gitmem açısından her türlü konuda tavsiyesi olan tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Hocam gündelik kullandığın elbise(çamaşır,şampuan,kişisel bakım v.s)bunları al.
yol paranı+harç+konaklama ücretini devlet karşılıyor. Geldiğin yere göre bilet paranı veriyorlar.

5 günlük bir geziye gider gibi hazırlıklarını yap bence. Not tutmak gerekiyor pardus kursunda(en azından ben tutmuştum) laptop bilgisayarını yanına al. birkaç tane boş cd ve biraz para :mrgreen:

Arkadaşlar daha önce katılmadığım için soruyorum: Pardus eğitimlerinde ve akıllı tahtalarda kurulu/kurulacak olan Pardus sürümü hangisidir? Gnome ve KDE anlamında soruyorum. Teşekkürler.

Kulis' Alıntı:
Arkadaşlar daha önce katılmadığım için soruyorum: Pardus eğitimlerinde ve akıllı tahtalarda kurulu/kurulacak olan Pardus sürümü hangisidir? Gnome ve KDE anlamında soruyorum. Teşekkürler.

Pardus 2013 Fatih Sürümü KDE 64 Bit

sadece yedek kıyafet bende aynı yere gtmıstım.bi miktar para al.orda pc veriolar.bence yanıında yuk yapma.güzel bi yer.keyfini çıkar.

ulas1035' Alıntı:
sadece yedek kıyafet bende aynı yere gtmıstım.bi miktar para al.orda pc veriolar.bence yanıında yuk yapma.güzel bi yer.keyfini çıkar.

ilahi gece gece güldürdün beni ; adam 1-5 temmuz arasında kurs diyor, sen 13 temmuzda cevap yazıyorsun :puhaha:

neyse bu hatanı ilk mesajın oluşuna bağlıyorum.

İlk kez hizmetiçi eğitime başvuruyorum. Pardus hizmet içi eğitimine başvurdum. Tamamı onaylanmış. Şimdi ne yapmam gerekiyor. Kalacağımız yeri onlar mı ayarlıyor? Nereden öğrenebiliriz. Hiçbir not yazılmamış Mebbis'te.

isilisil' Alıntı:
İlk kez hizmetiçi eğitime başvuruyorum. Pardus hizmet içi eğitimine başvurdum. Tamamı onaylanmış. Şimdi ne yapmam gerekiyor. Kalacağımız yeri onlar mı ayarlıyor? Nereden öğrenebiliriz. Hiçbir not yazılmamış Mebbis'te.

Egitim yeriniz eğitimin olduğu enstitüde ayarlamıştır. Otobüs biletinizi atmayın rayic bedel düşükse bilet üzerinden ödeme yaparlar.

BBNET
Geri