2013000134 nolu fatih tek. kullanımı kursu

Kodla Büyü
193 kişi başvurmuş ama su an derslerimizin zorunlu olması durumunun verdiği zafer sarhoşluğuyla pek takip edilmedi galiba. :D

ilgili birim onay tarihi geçti ama hala onay ya da red gelmedi arkadaşlar ne olacak. bu konuda tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz?

Tarih değiştirildikten sonra, şimdi verildi onay. İlgili Birim onayından sonra Hizmetiçi'nin onayını beklememize gerek var mı arkadaşlar?

beni resen almışlar eşimide götürmem gerek ama yer yokmuş :verymad: varmıdır acaba bir çözümü ??

ekicimert' Alıntı:
beni resen almışlar eşimide götürmem gerek ama yer yokmuş :verymad: varmıdır acaba bir çözümü ??

Bende eşimi ve çocukları götürüyorum. hizmetiçi eğitimi aradığımda aileye yer yok dediler. Ben de esenköy de günlük kiralık evlere baktım ve 1 tanesini 6 günlüğüne kiraladım.

Benim başvurum da onaylanmış... lakin kalma ile ilgili yerimiz ayrıldı mı orada? arıyorum kimse çıkmıyor.. Bu konuda bilgisi olan varsa özelden mesaj gönderirse sevinirim. İstanbuldan geleceğim...

evet arkadaşlar resimleri bende bekliyorum 3 tane dslrden fotolar çekildi. bekliyoruz.
Herkese selamlar. :)

Merhaba arkadaşlar güzel geçen beş günün sonunda 134 nolu fatih projesi tek. kullanımı kursu birinci grubunun toplu fotoğrafını paylaşıyorum.. Bende sadece bu fotoğraf var. Emeği geçen herkese teşekkürler...

2a5j6h0.jpg

bende bu seminerlerden birine katilacagim acaba onceden yapmis oldugunuz calismalari ornek olarak yukleyebilirmisiniz gitmeden bir bakardik neler yapilacak die.

BBNET
Geri