T tekin_mehmet Üye Mesajlar 24 6 Haziran 2013 #31 iyi o zaman yolculuk hazırlıkları yapalım, bu saatten sonra kurs iptal olmaz sanırım.
the_korsan Site Admin Yönetici Mesajlar 3,028 6 Haziran 2013 #32 umutbilisim' Alıntı: konaklama yeri başkent öğretmen evi peki ya kurs yeri neresi hocam? Genişletmek için tıkla ... hizmet içi eğitim merkezi diye biliyorum hocam, öğretmeneviyle karşı karşıyaymış.
umutbilisim' Alıntı: konaklama yeri başkent öğretmen evi peki ya kurs yeri neresi hocam? Genişletmek için tıkla ... hizmet içi eğitim merkezi diye biliyorum hocam, öğretmeneviyle karşı karşıyaymış.
S sdgn Üye Mesajlar 23 9 Haziran 2013 #33 Tam, açık adresi ve saatini bilen hocalarım yardımcı olabilirler mi?
serap4 Aktif Üye Mesajlar 209 9 Haziran 2013 #34 geçen hafta bu kurstaydım.ilk gün 9da başlıyor sonrası 9a çeyrek kala başlıyor.4 buçuk gibi bitiyor.arada 1 saat öğle yemeği arası var
geçen hafta bu kurstaydım.ilk gün 9da başlıyor sonrası 9a çeyrek kala başlıyor.4 buçuk gibi bitiyor.arada 1 saat öğle yemeği arası var