2013000064 Nolu Pardus Kursu - Aksaray

Kodla Büyü

girdap08

Süper Üye
Süper Üye
Meslekte 5.senem ilk defa HİE Başvurusu yaptım.
40 başvuru var, 20 kişi katılacak.

5.Bölüm onay bekliyor şuan.

Merak ettiğim şu:
Başlangıç Tarihi : 15/04/2013
HİE Son Onay Tarihi : 15/04/2013

Kursun başladığı gün bile onay verilebiliyor bu durumda. Oldu ki bu Cuma onaylandı (12 Nisan), bu durumda onay gelse bile gitmek istemiyorum.(Son ana kalmasından ötürü) Bu durumda 1 günlük bir rapor sorumluluğu üzerimizden alır mı? yoksa 5 gün (Kurs süresi boyunca) mü almak gerekiyor?

eğer gitmek istemiyorsanız ehemn simdi bakanlık ile iletisime gecin ve durumu bildirin baskasının hakkını gasp etmeyin hocam

İlgili birim onayladıysa son onay büyük ihtimal geliyor. Hayırlı olsun.

hocam bakanlıgın isi belli olmaz bizim pazartesi baslayan bir kursumuzun onayı salı cıkmıstı basladıktan sonra apar topar gitmistik

ben de bilmiyorum merkezi kursuna gidenler yardımcı olsa.. bu arada ben Aksaray'dayım zaten...

yer vardır hocam sıkıntı olmaz. eşinizle gidecekseniz aramanızda fayda var. pazartesi 8 gibi orada olmamız yeterli.

yalanaşk' Alıntı:
ben de bilmiyorum merkezi kursuna gidenler yardımcı olsa.. bu arada ben Aksaray'dayım zaten...

Üniversiteden arkadaşıma da çıktı. Beraber gelicez.

Ankara - Aksaray otobüsle ne kadar sürüyor hocam?
Otogar ile Hiz. Eğitim Enst. yakın mı birbirine?
ve Tavsiye ettiğiniz bir otobüs firması var mı? :)

şimdiden teşekkürler.

Gitmeyeceğiniz kursa neden başvuruyorsunuz hocam. Ben başvurdum reddedildim. Ben ve reddedilen diğer arkadaşların hakkını gaspetmekten bşaşka bişey değil bu.

Red gerekçesi olarakta kriterler denmiş.

Ayrıca yer ayırtmanız agerek yok hocam. Sizin yerleriniz ayrılıyor. Çok kalitlei güzel bir yer.. pazartesi sabah orda oalcak şekilde gidebilirsiniz en azından irgünlük harcırahnız kesilmez fazla alırsınız:)

girdap08' Alıntı:
yalanaşk' Alıntı:

Üniversiteden arkadaşıma da çıktı. Beraber gelicez.

Ankara - Aksaray otobüsle ne kadar sürüyor hocam?
Otogar ile Hiz. Eğitim Enst. yakın mı birbirine?
ve Tavsiye ettiğiniz bir otobüs firması var mı? :)

şimdiden teşekkürler.

otobüsle 3,5 saat hesaplayın hocam, 2 sene önce kullandım en son otobüsü, otogardan indiğinizde zaten otobüslerin servis araçları mevcut hizmet içine kalacağınız çok yakın yere bırakır sizi eski garaj derseniz orada bırakır yani, hizmetiçi de hemen eski garaja 5 dakika en fazla 10 dakikadır, hizmetiçi diye sorarsanız da sizi bırakabilirler tarif ederler. yeni aksaray, aksaray birlik hep aynıydı benim dönemimde şimdi rekabet halinde ve otobüsleri güzel hepsinişn diye duyuyorum arkadaşlardan. hizmetiçinde yerinizi ayırtın yine de gelecek arkadaşlar, öğretmen evi düşünmeyin uzak kalır.

Şuan 3 kişi belli sanırım forumdan.

Diğer 17 kişi ya konuyu görmedi yada foruma pek takılmıyor.

biz de 3 arkadaş katılıyoruz Ankara'dan.. Aksaray'dan katılacak olan @yalanaşk hocam Aksaray'da önerebileceğiniz başka konaklama yeri var mı?

thumper714' Alıntı:
biz de 3 arkadaş katılıyoruz Ankara'dan.. Aksaray'dan katılacak olan @yalanaşk hocam Aksaray'da önerebileceğiniz başka konaklama yeri var mı?

en uygun ve güvenli yer öğretmenevi hocam, fiyat:25 tl + kahvaltı diye biliyorum..

Arkadaşlar ben Aksarayda daha önce iki kursa katıldım. Enstitü gayet güzel. Başka yer aramanıza hiç gerek yok. Yemekleride fena değil. Yemek yine size kalmış ama dediğim gibi bence kalmak için başka bir yer aramanıza hiç gerek yok...

hocam bende daha önce Aksaray'da kursa katılmıştım ama 125 kişilik bir kurs grubu daha varmış. Eşimle birlikte gelmek istiyordum ama yer sıkıntısı varmış öğretmenevi de doluymuş aynı zamanda o yüzden sormuştum.

Ulaşabildim sonunda. Yer rezerve etmenize gerek yok, yeriniz ayrıldı denildi telefonda.

Aksatay hizmetiçi güzel temiz hoş bir yer hocam. Muhtemelen Alper bey karşılayacak kurs müdürünüzde o olacaktır. Çok kibar bir insan. Yemekleri çok kaliteli. Sabah açık büfe kahvaltı öğle ve akşam yemekleri çok lezzetli. sürekli çay erişi var tabi kaşılığın da içsen de içmesen de 12tl ni kesiyorlar :)vakit bulabilirseniz çevre illere gezi düzenlenir. tavsiye ederim gitmenizi. Girişte internet şifresi alırsınız özel tanımlanmış. bilgisayar labaratuarları fena değil :) hepinize şimdiden keyifli kurslar dilerim :)

- Sivil katılabiliyor muyuz?
- BTR'yim. Ek ders durumu ne olacak. Forumdaki benzer başlıklara baktım, görevli-izinli olduğumuzdan ek ders kesilmez deniyor.
- Size bilgi maili gelir denildi, ancak şuana kadar bana herhangi bir mail gelmedi.

Ekders kesilmez. bizim kursa sivil katılmıştık sıkıntı çıkarmadılar ama yine de her ihtimale karşı bir resmi kıyafet götürmenizi tavsiye ederim..

BBNET
Geri