evet hocam haklısınızcingozcemal' Alıntı:Hocam 2013 şubat atamasını bile haşmetli padişahımız 2 gün kala açıkladı. Bu ülkede bir sabah uyanınca ne olacağımız belli değil. 2013 yaz eş durumunun ne zaman olacağını da sayın çok kıymetlü padişahımız açıklar. Bu arada bende yaz eş durumunu bekliyorum. Daha bir tarih belli değil hocam...
6fatma8' Alıntı:evet hocam haklısınızcingozcemal' Alıntı:Hocam 2013 şubat atamasını bile haşmetli padişahımız 2 gün kala açıkladı. Bu ülkede bir sabah uyanınca ne olacağımız belli değil. 2013 yaz eş durumunun ne zaman olacağını da sayın çok kıymetlü padişahımız açıklar. Bu arada bende yaz eş durumunu bekliyorum. Daha bir tarih belli değil hocam...geçen sene ağustosun son haftası olmuştu atamalar bu sene nasıl olacak bakalım yine geç olursa nikah yapmayım diyorum düğünden önce
![]()
DaMieN' Alıntı:Vay arkadaş biz il dışını bekliyoruz, millet eş durumunu soruyor şubattan...
6fatma8' Alıntı:evet hocam haklısınızcingozcemal' Alıntı:Hocam 2013 şubat atamasını bile haşmetli padişahımız 2 gün kala açıkladı. Bu ülkede bir sabah uyanınca ne olacağımız belli değil. 2013 yaz eş durumunun ne zaman olacağını da sayın çok kıymetlü padişahımız açıklar. Bu arada bende yaz eş durumunu bekliyorum. Daha bir tarih belli değil hocam...geçen sene ağustosun son haftası olmuştu atamalar bu sene nasıl olacak bakalım yine geç olursa nikah yapmayım diyorum düğünden önce
![]()
hocam ben 96 puanla eş durumundan istanbula gidemedim.il dışı olsa kesin giderdim bu puanla istanbula ...omd' Alıntı:DaMieN' Alıntı:Vay arkadaş biz il dışını bekliyoruz, millet eş durumunu soruyor şubattan...
biz yıllarca il dışı atamayla giremiyoruz memlekete millet yarımız kadar puanlarla özür grubundan gidiyor![]()