masterkartall' Alıntı:Samsun Mem'in sitesinde ihtiyaç listesi yayınlanmış ama bunu ilici, ildışı, eş durumu ve ilk atamaya bölerler sanırım sadece ilici için değil, sizce de öyle değil mi ?
seneye bende geliyorum. önce benomd' Alıntı:Ben bilmemSeneye yer açın bana
Yakarım bak sınıflarınızı tek tek
![]()
Hocam,ben bu sene 75 puanla deneyeceğim, geçen sene hiç bir yeri yazamamıştım. Bu yıl fazla ümidim olmasa da deneyeceğim. Seneye inşallah sizinki de çıkaromd' Alıntı:Doldurmayın Samsun'useneye ben geleceğim!
üç hanelerde olur ama o kadar çıkmaz hocamcelikumit' Alıntı:seneye bende geliyorum. önce ben, kaç puan var sende hocam. seneye 140 olurum ben.
Merkezi okulları il içinde açıyolar sadece hocam. Dışardan geleni hemen merkeze almak istemiyolar. Hep böyle oluyo bu.tmy83' Alıntı:Ben sinopa tayin isticem icin milli egitimle görüşmeye gittim. 5 okul acmislar 5de ilce idi. Bunlari nasil belirliyosunuz dedigimde müdür bey buralari istedi dedi. Bende merkezde 4 tane bos yer ihtiyac listesinde gormustum. Mudur beyin yanina gittigimde direkt bana bakan beyin dedigini soyledi. Il merkezlerini acmayin gibi biseyler soylemis. Bakan bey 17 temmuzda sinopta oldugu icin dedikleri dogru geldi. Zaten kontejyan listesine baktigimdada merkezlerdeki acik okullarin pek acilmadigini gördüm. Allah sonumuzu iyi etsin. Nasıl insanlar basimizda
bizi bir kere gönderdiler bidaha almayacaklar samsuna canan,ozkancanan' Alıntı:yine samsun hayal oldu, 7 yıldır bekliyorum