2013 ildışı bursa isteyecekler ?

Kodla Büyü

yeni.formator

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar,
kesin bursa yazacaklar puanlarıyla birlikte yazarsa biz de önümüzü görürüz diye düşünüyorum.

Benim puanım 72. nilüfer ve osmangazide açılan okulları yazıcam, çıkar mı acaba :( geçen yıl 0 kontenjandı. bu yıl olma olasılığı ne olur bilmiyorum...sizde durum nedir?

1.Tercihi BURSA olanlar;
1- E-(168)-keremser
2- T-(136)-sssss55
3- T-(135)-xalfaa
4- T-(135)-alpertegas
5- T-(132)-icedream
6- T-(127)-izmir2004
7- T-(125)-ademabi49
8- E-(120)-efsunes
9- T-(119)-cyberstar
10- E-(117)-ilayda08
11- T-(116)-aslı79
12- T-(112)-ramadan
13- T-(110)-schlange
14- T-(109)-fthrdl
15- T-(102)-sarısu
16- T-(99)-ConsequencE
17- T-(96)-messi
18- E-(96)-bosporus
19- T-(96)-mentomana
20- E-(92)-greyreen
21- ...deneme amaçlı kendimi yazdım
22- E-(92)-eozcan81
23- E-(89)-hector1675
24- T-(85)-serkantetik
25- T-(82)-cbsrkn
26- E-(81)-eserce
27- E-(79)-segzade
28- E-(78)-piyade
29- E-(75)-zeyne
30- E-(73)-deliaslan
31- T-(69)-cumhurtorun
32- T-(63)-Timsah
33- T-(60)-timtahlar
34- E-(60)-aykut
35- T-(57)-erdem2905
36- T-(54)-iboww

http://www.atamayap.com/ildisi/ işinize yarayabilir....

93 puanım var
önce ankarayı son 7-8 tercihede bursayı yazacam osmangazi ve gemlikteki okulların çoğunu yazacam...
okullar hakkında bilgisi olan ?

Ben olsamhepsini ankarada kullanırımhocam sen bursayıbosuna yazma grörn yılhiç açmadıbursa önceki yıl da 72 tef 110 böte kapadı osene de 40tercih vardı su an 50 yanimerkez okullara 100den birkuruşaşşagı inmez

aynı şey ankara içinde geçerli geçen sene hiç böte açmadı şimdide açılan hep köy kasaba
çoğunu ankara yazacam zaten bursayı çeşitlilik olması açısından yazıcam

Anladım senihocam ama ben olsam biryıldaha beklerdimseneye bu 6 lar da 7 olunca normlar daha da artacak şu an ki meslek lisesidönüşümleride olumlu yansıyacak seneye bunun 3katı okulaçılır tabiböyle sıkıştırmazlarsa işi he ben böteciyim ne işe yarar teknik dönüşümü dersen ben 6 yıldır hataydayım hatayın eniyi 7ilköğrretim okulunda biz6 yıldır Tefliler duruyorduk mecburiyetten şimdi kadrolar açıldı hepsiil içimesleğe gitti bende il dışı gidersem tümokullar açıldı gördüğün gibi

doğru diyosun aslında ama bende 7 senedir sivasta çalışıom ve artık bıktım usandım
ayrıca istemek çıkacağı anlamına da gelmio 3-4 senedir istiom hiçbişe olduğu yok
bu sene az biraz kontenjan açıldı diye heyecan yapıoz belkide :)

doğru diyosun aslında ama bende 7 senedir sivasta çalışıom ve artık bıktım usandım
ayrıca istemek çıkacağı anlamına da gelmio 3-4 senedir istiom hiçbişe olduğu yok
bu sene az biraz kontenjan açıldı diye heyecan yapıoz belkide :)

Gittiğin yerde 3sene kalacaksın unutma senin bursa merkez dediğin okulların çoğu Çinçin mah gibi :) ki zaten 93 le gelmeihtimali merkez çokdüşük orhaneli keles mkp gelebilir oralarada gidip üçsene kalmaktansa otur bir sene daha sivasta bence :)

ilk 19 tercihim ankara kalanı bursa oalcak 93 puanım var böteliyim
tercihlerimde şunlar :

GEMLİK Şehit Öğretmen Etem Yaşar Ortaokulu
GEMLİK Lale Kemal Kılıç Ortaokulu
OSMANGAZİ Başaran Ortaokulu
OSMANGAZİ Hanife Murat Ortaokulu
OSMANGAZİ Emine -Hasan Özatav Ortaokulu
OSMANGAZİ Nizam Karasu İmam Hatip Ortaokulu

149 puan böte ilk iki tercih bursa mustafakemalpaşa 3. tercih karacabey kalanlar bursa merkez.

bende başka birşey sorayım başka konu başlığı açmamak için
kurumun mebbis şifresinden girdiğim zaman başvuru onay penceresinde il dışı tercihler için bölüm yok ne zaman olur
tercih sıramı değiştirmek istiyorumda. onun için mebbisten iptal etmem lazım.

81 puanım var tercih yapacağım.ama gerçekten yapmasam mı diye düşünmediğim değil.Ne bu yahu varoş okullar hep.
hayır yani o beğenmediğim okulları yazsam bile atanamayacağım:)
sitelerine bakarken bir çok okulda BT sınıfının olmadığını gördüm.

sezgin meriç' Alıntı:
guraysen' Alıntı:
Bursa Mkp sen kapamışın yazmaya gerek yok :P
kasımda düğünüm var mecburen mkp ye atanmam lazım. :) bursa merkezi size bırakıyorum yetmez mi :)

Mkplimisiniz hocam. Liseyi hangi okulda okudunuz ? Ben de mustafakemalpaşalıyım onun için soruyorum :+1:
Yazarsanız Yunus Emre okulunu züferbey okulundan önce yazın derim.

BBNET
Geri