hangisinin piyasası var anlamında sanırım bu cevap oldu. :+1: ikisinin arasında honda bencecehcah' Alıntı:Maşallah her gün bir honda başlığı açılıyor, Allah daha çok versin :+1:
vw grubu kesinlikle düşünmüyorum.hyundai i30 elite modelinin 2013 model fiyatı 50 bin iken golf 2013 highline fiyatı 70 bin civarında.vw resmen soyuyor insanları.i30 elite modelinde panoramik cam tavan anahtarsız giriş ve elektronik el freni var.hondada bunlar yok.sunroof var ve fabrika çıkışı lpg var.yakıt anlamında honda iyi.2013 model 50-55 bin civarında başka ne bakılabilirki???aynenbadi' Alıntı:i30 yerine golf
honda yerine jetta
araştırdım izmirde yükşelişte elite i30 59 bin liraya bıraktı.sıfır araba.lpg takılıyor.yanlız 4 bin tl lpg takılması.hondada böyle bir sorun yok.lpg fabrika çıkışlı.hondanın full elegance modelini 64 diyorlar.fabrika çıkışlı lpg lisi.hondaya gcık olduğum taraf hala 5 vites araç çıkartması.ve anahtarsız giriş gibi özellikler yok maalesefspider23' Alıntı:i 30 un benzinli ve 0 km sini İZMİR yükselişte 51 bine veriyolar...2. eline 48 bin şu an da çok..ayrıca i 30 ların motoru LPG ye uyumlu mu iyi araştırın..civicler LPG de sorunsuz..
özelden attım hocamYuLiaN' Alıntı:Hocam bunu birçok kişi söylüyor.honda 6. Vites olmalıydı.civic düşünürsem bende 10 gun evvel sıfır aldım çok memnunun.detay istersen özelden yaz anlatırım hocam
Fiyatına göre özellik ve performans tatmin edici fazlasıyla
hocam ben 13 senelik öğretmenim şuana kadar hep 1998-2002 arası araçlar bindim.maddi durum yüzünden.artık zamanı geldi diye düşündüm.evet bazı konularda haklısın vergisi,kaskosu hepsi masraf demek.benim şahsi düşüncem 34 yaşındayım.bu yaşta yeni araç binmicemde ne zaman binicem.40 yaşından sonra ne yapim yeni arabayı ben.şahsi kanaatim bu benim.iambilisimci' Alıntı:Arkadaş 50 60 milyarlık araba alıp da nasıl vegi sigortasına parA yetiştirebiliyorsunuz anlamıyorum.Yoksa siz öğretmen değil misiniz?Diyelim ki kaza yaptın ufak bir aynası bilmem kaç para nasıl ödüyeceksiniz arkadaş.Bir de öğretmen maaşları az derler..
tek öğretmen maaşıyla çok zor tabi ki...ama karı koca öğretmense veya eşi hemşire-memursa ve çok ciddi anlamda para harcanmıyorsa rahat rahat 50 - 60 binlik araçlara binilebilir...biraz da öncelik meselesi;kiminin arabaya merakı çoktur kiminin önceliği farklıdır 20 binlik araba fazlasıyla işini görür.zaten 0 km araçlar 40 binlerden başlıyor 50 -60 bine ancak orta sınıf -honda civic -opel astra-hyundai i 30 vs..vs. gibi araçlar alınabiliyor zaten;yani öğretmenin hala audi-bmw-mercedes alma şansı yok ; o konuda müsterih olun...iambilisimci' Alıntı:Arkadaş 50 60 milyarlık araba alıp da nasıl vegi sigortasına parA yetiştirebiliyorsunuz anlamıyorum.Yoksa siz öğretmen değil misiniz?Diyelim ki kaza yaptın ufak bir aynası bilmem kaç para nasıl ödüyeceksiniz arkadaş.Bir de öğretmen maaşları az derler..
tabiki tek maaşta almak çok zor.ama çift maaşla alınabilir.ama bmw mercedes audi tarzındakiler hariç.gönlümdeki araba mercedes cla 200 ama nerdeeee alıyon mümkün değilspider23' Alıntı:tek öğretmen maaşıyla çok zor tabi ki...ama karı koca öğretmense veya eşi hemşire-memursa ve çok ciddi anlamda para harcanmıyorsa rahat rahat 50 - 60 binlik araçlara binilebilir...biraz da öncelik meselesi;kiminin arabaya merakı çoktur kiminin önceliği farklıdır 20 binlik araba fazlasıyla işini görür.zaten 0 km araçlar 40 binlerden başlıyor 50 -60 bine ancak orta sınıf -honda civic -opel astra-hyundai i 30 vs..vs. gibi araçlar alınabiliyor zaten;yani öğretmenin hala audi-bmw-mercedes alma şansı yok ; o konuda müsterih olun...iambilisimci' Alıntı:Arkadaş 50 60 milyarlık araba alıp da nasıl vegi sigortasına parA yetiştirebiliyorsunuz anlamıyorum.Yoksa siz öğretmen değil misiniz?Diyelim ki kaza yaptın ufak bir aynası bilmem kaç para nasıl ödüyeceksiniz arkadaş.Bir de öğretmen maaşları az derler..