2013 Ford Focus 1.6 TDCi Trend X Hakkında

Kodla Büyü
hocam alacapın araç şimdiden hayırlı olsun. İlanda ki anlatımdan anladığım kadarıyla satıcı galeri. "Aracımız " diye başlayan ilanalrdan nedense işkillenir oluyorum artık. Sonunda "biniciye uygun" dediğine göre aracın sıkıntısı var. ya tramerde ya da motorunda. İyi baktırmak lazım. Size uzak değilse şu ilanı gördüm trendx lere bakarken:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0821/detay
Hem meurdan hem de herşeyini yazmış adam. Alınabilir diye düşünüyorum.

almayı düşündüğünüz araç zaten yol tutuşunun mükemmel denecek kadar iyi olmasıyla ün yapmıştır. Önceki kasaya göre iç hacmi kısmen dar. Göğüs kısmı sürücüye çok yakın. Ekonomi olarak 6 vites olması uzun yolda yakıtı iyice düşürür. belli bir süre kullandım, içinin dar gelmesinin haricinde olumsuz taraf bulamadım.

erdcannet' Alıntı:
almayı düşündüğünüz araç zaten yol tutuşunun mükemmel denecek kadar iyi olmasıyla ün yapmıştır. Önceki kasaya göre iç hacmi kısmen dar. Göğüs kısmı sürücüye çok yakın. Ekonomi olarak 6 vites olması uzun yolda yakıtı iyice düşürür. belli bir süre kullandım, içinin dar gelmesinin haricinde olumsuz taraf bulamadım.
hocam fiyat olarak nasıl? piyasası nedir?
51 e biter sanırım

developer' Alıntı:
erdcannet' Alıntı:
51 e biter sanırım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 257/detay/
bu araç benim hocam
Tertemiz sıfırdan pek bir farkı olmayan bakımları zamanında yetkili serviste yapılmış 1 araç. Bayrama kadar geçerli bir fiyattır. Araç trend x den farklı artıları olan bir araç. eksik olan 2 özelliği ise sis farı ve hız sabitleyicidir.dilerseniz sis farınıda 200tl gibi bir fiyatla serviste taktırabilirsiniz

bilisim_06' Alıntı:
developer' Alıntı:
erdcannet' Alıntı:
51 e biter sanırım
bu araç benim hocam
Tertemiz sıfırdan pek bir farkı olmayan bakımları zamanında yetkili serviste yapılmış 1 araç. Bayrama kadar geçerli bir fiyattır. Araç trend x den farklı artıları olan bir araç. eksik olan 2 özelliği ise sis farı ve hız sabitleyicidir.dilerseniz sis farınıda 200tl gibi bir fiyatla serviste taktırabilirsiniz
ilanınızı ben bugun sabah erkenden okudum ayırmıştım demekki sizinmiş :)

hocam en fulleri hangisi oluyor trend x mi titanium hangisi? vede en çok tutulanı hangisi?

manuel mi otomatik mi? gerçi otomatik bulamadım üretilmiyormu

developer' Alıntı:
bilisim_06' Alıntı:
developer' Alıntı:
erdcannet' Alıntı:
51 e biter sanırım
bu araç benim hocam
ilanınızı ben bugun sabah erkenden okudum ayırmıştım demekki sizinmiş :)

hocam en fulleri hangisi oluyor trend x mi titanium hangisi? vede en çok tutulanı hangisi?

manuel mi otomatik mi? gerçi otomatik bulamadım üretilmiyormu

hocam dizel otomatik ilk kez bu sene çıkardı focus ama sıfır almanız lazım yada 2015 ikinci el bulabilirseniz fakat fiyatlar ortalama 80 bin tl civarı. Focus dizelde 2 çeşit motor var birisi 1.6 tcdi 115ps titanyum ve style versiyonlarında mevcut. Diğer 1.6 tcdi 95ps comfort,trend ve trend x paketlerinde mevcut.
Hangisi iyidir diye sorarsanız tabiki 115ps olan daha iyi fiyat olarak 8-10bin tl aralığında daha yüksek olmakta. Bu yüzden 115 ps den daha çok 95ps lik araçlar mevcut piyasada fiyatı daha uygun olduğu için. 2009 eski kasa honda civic benzinli araca bugün 45bin 50bin tl arası fiyat istiyolar. bu fiyata 2012 yeni kasa dizel focus almak mümkün. 95ps lik araç 200-220 km lik hızlara erişebiliyor ve en ufak bir sarsıntıda mevcut değil.

Sayın hocam titanium en dolu özellikli olanı. Bildiğim kadarıyla trend model de hız sabitleyici yok. trend x de var. Hocamızın aracına fiyat hakkında birşey diyemem piyasa allak bullak ama bakımı yapılmış uzun yıllar aynı kişi tarafından binilen araç da sizi üzmez. cebinizde ki bütçeye uygun, isteklerinize uygun aracı netleştirdikten sonra daha rahat olur. piyasa da değişken, önceleri 100 bin km şeklinde psikolojik bi snır vardı. Anlaşıldı ki araç bakımlı olduktan sonra km den önce aracın sahibine ve araca yaklaşımına bakmak daha mantıklı. Focusun belli bir alıcısı var, şirket aracı olarak kullanılmadıktan sonra zorlamaya dayanıklıdır normal kullanıcı için. Aracı alırken kar edeceğinizden iyi araştırıp güvenebileceğiniz birisinden araç almanızı tavsiye ederim.

erdcannet' Alıntı:
Sayın hocam titanium en dolu özellikli olanı. Bildiğim kadarıyla trend model de hız sabitleyici yok. trend x de var. Hocamızın aracına fiyat hakkında birşey diyemem piyasa allak bullak ama bakımı yapılmış uzun yıllar aynı kişi tarafından binilen araç da sizi üzmez. cebinizde ki bütçeye uygun, isteklerinize uygun aracı netleştirdikten sonra daha rahat olur. piyasa da değişken, önceleri 100 bin km şeklinde psikolojik bi snır vardı. Anlaşıldı ki araç bakımlı olduktan sonra km den önce aracın sahibine ve araca yaklaşımına bakmak daha mantıklı. Focusun belli bir alıcısı var, şirket aracı olarak kullanılmadıktan sonra zorlamaya dayanıklıdır normal kullanıcı için. Aracı alırken kar edeceğinizden iyi araştırıp güvenebileceğiniz birisinden araç almanızı tavsiye ederim.

Dediğiniz gibi focusta ve bazı linea, fluance gibi araçları alırken dikkatli olmak lazım fiyasadaki araçların en az %70 i şirketten çıkma. önceki aracım lineaydı düşük km yüksek model diye aldık. Şirket aracı olduğunu araçta bulduğum evraklardan anladım, 2 yaşındaki araca 1.5 sene bindim ve sanayiden çıkamadım neredeyse. Geçtiğimiz hafta uygun fiyatlı yazılmış focusa laf olsun diye talip oldum, bakım kaydı vs. hiç birşey yok araçta. böyle araçların ne kmsinden emin olmazsınız. mesela arkadaşlar başlıkta şöyle bir araç paylaşmış : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0821/detay 15bin bakımının yapıldığından bahsetmiş. Araç bakımlarında 15binde yada 1 yılda hangisi önce gelirse bakım yapılması gerekir. ilandaki aracın 3 kez yetkili servise girmiş olması gerekirki sadece bir bakımdan bahsedilmiş. 3 senede 1 kez bakıma giren dizel aracı ben bedavayada düşünmem

developer' Alıntı:
soruma cevap alamadım hocam ? :)
hangi sorunuza hocam. en çok tutulanı diyorsanız focusun 2000 modelleri bile adeta peynir ekmek gibi satılıyor. Donanım olarak boşluk doluluk ve bütçenize göre karar vermelisiniz. Dolu bir araç istiyorsanız 60bintl üzerini gözden çıkarmalısınız. şuan focusun dizel en boş modelinin sıfır fiyatı 73 bin tl bayi fiyatı

BBNET
Geri