2013 Eylül atama kontenjanları açıklandı..

Kodla Büyü
atama bekleyen arkadaşların beklentilerinin çok altında oldu bu 4000 diyenler varıd üzülmüşlerdir baya

iyi bir sayı vermişler. arkadaşlara başarılar.

hangi okulları açtıkları belli mi?

Önceki yıllara göre artacağı kesindi ama çoğu arkadaş için yeterli olmayacak yine. Beklentiler daha yüksekti.

goldenboy' Alıntı:
atama bekleyen arkadaşların beklentilerinin çok altında oldu bu 4000 diyenler varıd üzülmüşlerdir baya

şu anda türkiyede en önemli ders olarak görülen ingilizceye 5000 kontenjan verilen yerde hiç önemsenmeyen bt ye 1500 kontenjan süper...belki önümüzdeki senelerde artış gösterebilir, biraz daha değer katılabilirse...

Burda bazı arkadaşlar max 750-800 alım olur diyorlardı galiba yanıldılar. Onlara sitem etmeden geçemiycem. Her zaman 4 bini savunduk. 1569 alım geldi. Dünkü tahminim gerçekleşti. Sıralamam 1053 atananan herkese hayırlı olsun.

Güzel sayı..geçen yıl 313 gibi bi sayıyı görüp de atanan biri olarak.. ki daha düşük rakamlar da görülmedi değil..

musicus' Alıntı:
Burda bazı arkadaşlar max 750-800 alım olur diyorlardı galiba yanıldılar. Onlara sitem etmeden geçemiycem. Her zaman 4 bini savunduk. 1569 alım geldi. Dünkü tahminim gerçekleşti. Sıralamam 1053 atananan herkese hayırlı olsun.

bende öyle diyenlerdendim, maks-750-1000 diyodum
yine ehven-i şer olmuş
1569 un içinde mesleklerde var unutmayın %25 meslek varsa 1150 gibi kalır
26. tercihi boş geçmeyin derim

musicus' Alıntı:
neyine sitem ediyorsunuz anlamadım. meb'te yarın ne olacağını kimse bilmezken burda insanlardan tahmin isteniyor. geçmiş yıllara bakarak insanlar yorum yapıyor. ayrıca 4000 kontenjana gelince; 6000 açık olan braşın %70ine alım beklemek abartı kaçıyor.

atanacak ve atanmayacak herkese hayırlı olsun.

bence sayı çok iyi bunu kaçırmamak lazım bir daha böyle yüksek alım olacağınıda düşünmüyorum açıkcası. kadrosu genç bir branş çünkü.2008 de atandığımda yanılmıyorsam 1200 dü atama sayısı ve çok iyi diyorduk şimdi 1500 atama bekleyen arkadaşlarımıza hayırlı olsun.

Atanmayan arkadaslar insallah atanirlar. Sayinin biraz daha yuksek olmasi gerekiyordu ama buna da sukur

only61' Alıntı:
Atanmayan arkadaslar insallah atanirlar. Sayinin biraz daha yuksek olmasi gerekiyordu ama buna da sukur
atanmış biri olmama rağmen aminnn kimsenin emeğini rabbim boşa vermesin...Bence bu süreçte akıllı tercih ve 26 açılmalı arkadaşlar...

musicus' Alıntı:
puan kaçtı peki ?

Milli Eğitim Bakanlığı tarihinin en kötü döneminde. Atama kontenjanlarının ilanında bir sürü saçmalık söz konusu.

Birincisi bütün branşların taban puanı neden 60? Alan sınavı nedeniyle MEB taban puan belirlemekten bile aciz olduğu için.

Alan sınavı yapılan Fransızca branşına kaç kontenjan ayrılmış? 0. Öğretmen adaylarını sınav cenderesine alıp da, atama zamanı sıfır kontenjan vermek nasıl bir zalimliktir?

açıkcası ben çok az alırlar diye düşünmüştüm çünkü çok fazla norm fazlası zümremiz vardı ve dersin zorunlu olması ile norm fazlası olanlar doldursa bile yine fazla geleceğiz diye düşündüm.. İyi bir rakam açıkcasıi sevindim..

açıkcası 60 barajı uygulanıyor her bransa.. 12 ile atananlar atanamasın diye güzel bir yöntem...

81 de kapatır diye bi tahminde bulunuyorum..tabi inşallah daha da düşer.

musicus' Alıntı:

İnşallah yanılırım demiştim ben kendi adıma zaten. Sıkıntı yok, hayırlısı olsun atama bekleyen herkese...

BBNET
Geri