2013 Corolla 1.33 alınır mı?

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir süredir yeni araç alacağım ve araştırmalar yapmaktayım.Bütçem 45.000-48.000 arası , fiyat ve marka faktörü ile yeni kasa toyota corolla
(2013-2015 model) 1.33 bana cazip geliyor.Sizin görüşünüz nedir? Yol tutuş, motor gücü ve performans olarak memnun kalır mıyım sizce?

Alınır ama performans olarak düşük olabilir.
Bende polo 1.2 benzinli var. Yokuş çıkarken sollama yaparken farkediyor.
Ben bunu bilerek almıştım performansı ikinci plana attım.

çepp hocamın dediği gibi performansı düşük oluyor,tork du vs. yüksekmiş bunlara aldanma imkan varsa 1.6 ile test et ve karşılaştır

Bende 2015 modeli var. Daha önce reno ford fiat dizel benzinli tuplu bir çok araç kullandım. Gayet Konfor açısından memnunum. Hız meraklısı değilim. Yol yormuyor.

sinclair' Alıntı:
Bende 2015 modeli var. Daha önce reno ford fiat dizel benzinli tuplu bir çok araç kullandım. Gayet Konfor açısından memnunum. Hız meraklısı değilim. Yol yormuyor.
Memnunsunuz zaten bizim burada yokuş falan yok o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum.

bizim abi aldı 2015 1.33 benzinli. arabada çekiş problemi yok benzinli araç sonuçta
teksevmediğim şeyi altı kasisleri çok alıyor

bulunduğun yer çok bayırlı değilse kesinlikle alınır. çok bayır bir yerdeysen 1.6 tavsiye ederim.

bu aracı bende araştırdım. hatta forumda da tartışıldı daha önce.
şu an ben skoda octavia ya yöneldim biraz.
bir arkadaş forumda şöyle demişti ;"japon mühendisler o kadar uğraşıp tasarlıyor bizim Türkiye'deki araç uzmanları (!) çekmiyor gitmiyor bayıyor diyor" demişti.
başka söze gerek kalmıyor [emoji4]
test sürüşü yap hocam beğenirsen al gitsin.
herkes araba kötüleme uzmanı.

cekmiyor diyen fazla vergisini odesin buyuk motorlu arac alsin :)

Mobil gönderidir.

hocam fiyat performans açısından bakıldığında gayet mantıklı bence. Donanım haberde bu konu hakkında yüzlerce mesaj var araç çekiyo sorun yok diyende var araç rampada yığılıyor diyende. Sonuçta beklentiyle de alakalı sanırım, bir ara bende düşünüp çok araştırmıştım. Yaşadığınız yerde çok fazla dik rampalar bulunmuyorsa düşünülebilir.

Hocam bende arabayı değiştirmeli 2 ay oluyor. Aile büyüdüğü için sedan bir araç araştırıyordum. Neredeyse bu tarz tüm arabaları karşılaştırın ve skoda rapid de karar karar kıldım. Corolla da alınabilecek bir araç yalnız dikkat edin 1,33 ile 1,6 nın vergisi aynı buda 1,2 lere göre yıllık 400 tl gibi bir vergi farkı yaratıyor. 400 tl ile de yaklaşık 2000 on yol yapılır. Benim aldığım rapid de wv tsı 1.2 motor var. Tam bir mühendislik harikası öyle kasma ca yok. 100 km hızla giderken devir 1800- 2000 arası. Yakıt ta ortalam 4.4 gördüm. Genel ortalama 5.5-6 civarı. Sürat yapmayı çok sevmem hız sınırlarını aşmam bu değerler o şekilde çıktı tabiki.

BBNET
Geri