2013 ALES Sonbahar Puanları Açıklanmış

Kodla Büyü

AKADEMİA

Süper Üye
Süper Üye
2013 ALES Sonbahar Puanları Açıklanmış hem de 22 Kasım'da, maşallah ÖSYM artık ışık ile yarışıyor :mrgreen: 5 günde puanlar çıkmış.

Ben bugün şöyle bir bakayım dedim de gördüm. Gelmiş geçmiş en zor ALES olduğunu söylüyorlardı. Gelmişini geçmişini bilmem ama hakkatten acayip bişeydi. Bir de soruları yayınlasalar da analiz yapsak.

Benim;
Say1: 42D, 0Y
Say2: 33D, 1Y :verymad: Say Puan: 79,58334

Söz1: 13D, 5Y :verymad: Söz Puan: 59,64112

EA Puan: 75,79830

Puanlar biraz yüksek gelmiş gibi geldi bana. Çünkü sınav öyle berbattı ki sayılar ortada zaten. Bu kadar nete bu kadar puan nasıl? Bir de sınava giren arkadaşlar puanları paylaşalım.

Hocam arkadaşım girdi netlerini bilmiyorum ama EA Puanı 70 ti ve hiç memnun değildi. Zorluğu haberlere bile konu olmuştu.

birden heyecanlandım :mrgreen: buna girmedim halbuki. 7 kere girince alese alışıyor insan :puhaha:

90ı geçemeyince bıraktım. iğrenç biliyorum ama "ben alesi oluruna bırakırım, olmazsa bırakırım." :P

Hocm maşşallah 7 kere ALES'e mi girdin. Hedefin neydi hocam, ve sonunda ne oldu çok merak ettim :roll:

eğitim yönetimi denetimi planlaması ve ekonomisinde(hepsinin bir arada olduğu alt düzey bir üniversite) yüksek lisans yapmaktı ama ingilizce öğretmenlerinin ing. puanları kabul olduğu için hepsi dolduruyor tüm ortak alanları. mantıklı olanın ortak alanda 2. yabancı dil istenmesi bence. 86 küsür aldım bir iki defa sonra bıraktım. sonuç lys-ygs ye girdim. 2. üniversitemde 2. yılımdayım(örgün kamu yönetimi). bitirince alacağım uyduruktan 80 ales puanı ile elimi kolumu sallaya sallaya güzel güzel yl yapabileceğim inş. en önemli sonucu ben alese dile uğraşırken eşim alesi ve dili halletti öğretim görevlisi oldu. İyi bir üniversitede yl yapıyor. benimki de geç olsun güç olmasın :D ben akademisyenlik istemiyorum zaten doktorayı yapıp bırakacağım inş. :mrgreen:

Şu ana kadar ki gördüğüm en zor alesti :D 90 altına inmezdim ki ben :(((

Ales say- 83
Ales Ea-83
Ales Sözel 70

çok zor ve soruların uzun olduğunu söylüyorlar. bende mayısta girmeyi düşünüyorum. bakalım ne olacak?

BBNET
Geri