tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 31 Ocak 2013 #2 başvurular başladı sanırım. ozur-durumu-atamalari-f238/es-durumu-yazi-yayimlandi-t105671.html
K kamxtract Site Gezgini Mesajlar 32 31 Ocak 2013 #3 hocam ben açamıyorum emin misiniz başvuruların başladığına ???
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 31 Ocak 2013 #4 kamxtract' Alıntı: hocam ben açamıyorum emin misiniz başvuruların başladığına ??? Genişletmek için tıkla ... internet explorerla açın. mebbis üzerinde duyuru var.. 4-6 şubatta da okullar seçilecek..
kamxtract' Alıntı: hocam ben açamıyorum emin misiniz başvuruların başladığına ??? Genişletmek için tıkla ... internet explorerla açın. mebbis üzerinde duyuru var.. 4-6 şubatta da okullar seçilecek..
hasanemre Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 486 31 Ocak 2013 #5 hocam muğla norm fazla atamalarını yaptı boş yer yoktur resen atmalar da yapıldı hakkınızda hayırlısı inşallah
hocam muğla norm fazla atamalarını yaptı boş yer yoktur resen atmalar da yapıldı hakkınızda hayırlısı inşallah
S seeraap Üye Mesajlar 12 31 Ocak 2013 #6 hasanemre' Alıntı: hocam muğla norm fazla atamalarını yaptı boş yer yoktur resen atmalar da yapıldı hakkınızda hayırlısı inşallah Genişletmek için tıkla ... Evet, il milli eğitimin sitesinde gördüm. Bakalım hayırlısı
hasanemre' Alıntı: hocam muğla norm fazla atamalarını yaptı boş yer yoktur resen atmalar da yapıldı hakkınızda hayırlısı inşallah Genişletmek için tıkla ... Evet, il milli eğitimin sitesinde gördüm. Bakalım hayırlısı