2013 İl içi Özür Atamaları yapılacak!..

Kodla Büyü
bunlar arka planda bir şeylerle oynuyorlar ama çözemedim. ben istanbul bağcılardayım eşim beylikdüzünde. onun yanına gitmek istiyorum beylikdüzü merkez ilçe tüm merkez ilçeler açık olması lazımken beylikdüzünde bir tane ortaokul açmışlar hepsi o. ayrıca eylülün sonunda iki tane lise açıldı biri ticaret meslek biri kız meslek. atama olmadı birşey olmadı nasıl olurda açık göstermezler(şuan kız meslek lisesindeyim). öğretmeni düşürdüğü hale bak. 35 km yol yapıyorum okula gitmek için bir de dönüş var 70 km. tek vasıta le gidiş yok toplu taşıma. mecburen şahsi araçla gidiyorum. lpg li varın siz hesaplayın. ekdersin yarısı gitti zaten. e ben niye çalışıyorum ki. bir de bu ay bebeğimiz oldu. bişey olsa yanlarına nasıl gitcem yetişcem! böyle bakanlık böyle atama daire bşk. olmaz. lütfen siyasi taraftarlığı bıraksın şu öğretmenler de hak aramayı öğrensinler. bu kadar basiretsiz öğretmenlerin olduğu dönem hatırlamıyorum. ben bugün öğleden sonra önce o yeni açılan okulları sonra ilçeyi sonra ili sonra bakanlığı arıycam bakalım ne diyecekler bana merak ediyorum.

hocam kılavuzda büyükşehir belediyeleri için özel durumlar belirtilmiş.eğer büyükşehirdeyse eşiniz iki durum var. eşiniz merkez ilçelerde ise başka ilçeleri seçebiliyor.ama merkez ilçede değilse tek onun çalıştığı ilçeyi seçebiliyorsunuz.ben de istanbula istemiştim şubatta il dışı eş durumu.sadece tek ilçe ye terih yapabiliyordum.onda da hiç okul açılmadı.aslında yakın ilçelerde açık vardı ama tercih yapamıyordum malesef.hem de 96 puanla tercih yapamadım.ankara nın mamak ilçesine 73 puanla bir arkadaşımız gitmiş.ben 96 puanla tercih bile yapamadım malesef

eşim merkez ilçede hocam. o yüzden bişeyler karıştırıyorlar çözemedim dedim. eşim merkez ilçede olduğu için tüm merkez ilçelerin görünmesi gerekiyor bende. başka bir arkadaşım var eşi sarıyerde arkadaşım benimle aynı okulda yani bağcılarda. bağcılar merkez ilçe diye tüm ilçeleri açmışlar.onda görünüyor bende sadece beylikdüzü tek ortaokul var başka yok. yeni açılan iki meslek lisesine nolduysa daha atama yapılmadan normunu doldurmuşlar nasıl oluyorsa. yeni açılan kurumlara atamalarda açmadılar orayı takip ediyorum il dışı özür grubunda da açmadılar il içi özür grubunda da açmadılar. nasıl normu dolu oranın şimdi nasıl izah edecekler merak ediyorum.

Arkadaşlar eşim Keçiörende çalışıyor. Keçiören seçince bana da mamakta tek okul görünüyor, ancak çalıştığı ilçeyi değiştirince başka okullarda görünüyor. Bu mamaktaki okulunda bilgisayar öğretmeni varmış. İli aradım olabilir diyor gayet rahat bir şekilde. Norm fazlası olabilirsin, öğretmeni olmasa bile norm fazlası olabilirsin dedi. Eşim keçiörende olduğu için diğer ilçelerden de tercih yapabilir miyim? ama görev yaptığı ilçeyi farklı seçince sıkıntı doğar mı bilemedim:S

açsalar ne olacak il içi özür grubunu
çıkan ekran

"Branşınıza ait boş kontenjan bulnmamaktadır. " diyor
izmir büyükşehir sınırlarındaki ilçelerde.

branş branş olmaktan çıktı zaten @diablosman hocam. tamirci çırağı falan görüyorlar. her işe koşturuyorlar artık bilişimcileri. ben meslek lisesindeyim, bir nebze daha iyi ama inanın sıkıntılar diz değil kafa boyunu geçti artık.

Eş durumu il içi atamasına başvurup çıktı alabilen varmı arkadaşlar. Sistemden kaynaklı bir sorun var hehalde

BBNET
Geri