I
inikat
Misafir
bunlar arka planda bir şeylerle oynuyorlar ama çözemedim. ben istanbul bağcılardayım eşim beylikdüzünde. onun yanına gitmek istiyorum beylikdüzü merkez ilçe tüm merkez ilçeler açık olması lazımken beylikdüzünde bir tane ortaokul açmışlar hepsi o. ayrıca eylülün sonunda iki tane lise açıldı biri ticaret meslek biri kız meslek. atama olmadı birşey olmadı nasıl olurda açık göstermezler(şuan kız meslek lisesindeyim). öğretmeni düşürdüğü hale bak. 35 km yol yapıyorum okula gitmek için bir de dönüş var 70 km. tek vasıta le gidiş yok toplu taşıma. mecburen şahsi araçla gidiyorum. lpg li varın siz hesaplayın. ekdersin yarısı gitti zaten. e ben niye çalışıyorum ki. bir de bu ay bebeğimiz oldu. bişey olsa yanlarına nasıl gitcem yetişcem! böyle bakanlık böyle atama daire bşk. olmaz. lütfen siyasi taraftarlığı bıraksın şu öğretmenler de hak aramayı öğrensinler. bu kadar basiretsiz öğretmenlerin olduğu dönem hatırlamıyorum. ben bugün öğleden sonra önce o yeni açılan okulları sonra ilçeyi sonra ili sonra bakanlığı arıycam bakalım ne diyecekler bana merak ediyorum.