2012 Yeni Kasa 1.5dCi MST...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrtslk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mrtslk

Aktif Üye
çok yakın bir dostumun aracıdır belki bir faydamız dokunur diye aracın ilanını buraya yazıyorum kendisi ihtiyacı olduğundan dolayı satıyor gerekli olan tüm açıklamalar ilan sayfasında yer alıyor. kendisi cidden çok titizdir ve aracıda her yönden tatmin edicidir özellik açısından full, klasiktir herkes yazar full+full diye ama arabada yok yok gerçekten... yakıt konusunda cimri konforlu tam bir aile aracıdır. kasa 2013 makyajlı kasadır görüntü olarakta oldukça şık ve spor, farklı bir araçtır.. ilginenler arayıp görüşebilir...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...xenon,cam-tavan,navigasyonlu-121968264/detay/

araç çok güzel gerçekten. Ama bu kadar param olsa renault aklımın ucundan geçmezdi sanırım .

YuLiaN' Alıntı:
araç çok güzel gerçekten. Ama bu kadar param olsa renault aklımın ucundan geçmezdi sanırım .

bende bu düşüncelerldeydim taki aracı görüp kullanana kadar, orada da yazıyor bu araçlar direk ispanyadan geliyor ve inanın kullanılan malzeme kalitesi ve işçilik çok farklı... çoğu kişi içine bindiğinde dizelmi bu diyor yalıtım felan oldukça güzel ve sessiz..

araba mis gibiymiş pırıl pırılmış fakat garip daha 5 binde 57.750 istiyor o kadar param olsa aklımda cmax var valla

g.cetin.66' Alıntı:
araba mis gibiymiş pırıl pırılmış fakat garip daha 5 binde 57.750 istiyor o kadar param olsa aklımda cmax var valla

arkadaşım ev kredisini yeniden yapılandırdı kendisi için daha uygun hale geldi, o yüzden ek bir ödeme çıktı bundan dolayı satıyor bir kısmıyla onu kapatıp daha kısa sürede ödeyecek. yoksa çok özenerek almıştı aracını.

ix35 yerine sportage daha iyidir hocam aynı fiyat nasılsa hepsi :D hatta azdaha verip tiguan almak lazım...

BBNET
Geri