o kampanya tüpte değil mi?wertyu6' Alıntı:350 idi 384 olmuş bizim taksitler.
işbankası 30tl puan kampanyası iyi geldi, yine eski fiyattan ödemiş olduk.
maximum kartları olanlar kampanyanın son saati benimde daha yeni haberim oldu biraz önce yatırdım.
dervisahmet' Alıntı:o kampanya tüpte değil mi?wertyu6' Alıntı:350 idi 384 olmuş bizim taksitler.
işbankası 30tl puan kampanyası iyi geldi, yine eski fiyattan ödemiş olduk.
maximum kartları olanlar kampanyanın son saati benimde daha yeni haberim oldu biraz önce yatırdım.
cyberhills' Alıntı:maximum la ödeyince ne oluyormus arkadaşlar benimde 280 tl falanmıs
cyberhills' Alıntı:tsk ben kaçırdım 2 dk kalmıswertyu6' Alıntı:cyberhills' Alıntı:maximum la ödeyince ne oluyormus arkadaşlar benimde 280 tl falanmıs
her 100tl için 10 tl puan + 3 taksit, taksit az ama olsun hiçkimse vergimi ödemek için 30tl vermez. (384 tl için)![]()
ben geçen gün bu adresten ödedim. kartın bulunduğu bankaya yönlendirip oradan alıyor world ile 5 taksitte ödedim.solomonte' Alıntı:ozlem22' Alıntı:teşekkür ederim..internet bankacılığından baktım ilk taksit 167tl görünüyo demek ki araç 7 yaş kategorisinde..az ödicek olmama çooook sevindim)) peki internetten ödedikten sonra başka bişey yapmama gerek var mı???
Hayır gerek yok, fakat https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/ind ... _MTV_SORGU adresinden de daha sonra kontrolünü yaparsanız iyi olur.
cagdas' Alıntı:ben geçen gün bu adresten ödedim. kartın bulunduğu bankaya yönlendirip oradan alıyor world ile 5 taksitte ödedim.solomonte' Alıntı:ozlem22' Alıntı:teşekkür ederim..internet bankacılığından baktım ilk taksit 167tl görünüyo demek ki araç 7 yaş kategorisinde..az ödicek olmama çooook sevindim)) peki internetten ödedikten sonra başka bişey yapmama gerek var mı???
Hayır gerek yok, fakat https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/ind ... _MTV_SORGU adresinden de daha sonra kontrolünü yaparsanız iyi olur.
kontrol dediğin, aynı siteden tahsilatlar kısmına bakmayı kastediyorsun galiba hocam. gidip tekrar vergi dairesinden kontrol ettirmeme gerek var mı acaba. (bu arada ödediğim borç, geçen yıldan kalma idi sorun olur mu acaba)
dervisahmet' Alıntı:cyberhills' Alıntı:tsk ben kaçırdım 2 dk kalmıswertyu6' Alıntı:cyberhills' Alıntı:maximum la ödeyince ne oluyormus arkadaşlar benimde 280 tl falanmıs
her 100tl için 10 tl puan + 3 taksit, taksit az ama olsun hiçkimse vergimi ödemek için 30tl vermez. (384 tl için)![]()
"6-7-8 Ocak 2012 tarihlerinde akaryakıt hariç yapacağınız toplam alışverişinizin her 100 TL'si için 10 TL, toplamda 30 TL'ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı sizi bekliyor!"
hocam alışveriş diyor , vergi sayılır mı sordunuz mu? bende kaçırdım.
olmadığını siz de biliyorsunuz..Allah ayaklarımızı korusun, arabası olmayana da araba nasip etsin...bahtsız_bedevi' Alıntı:en güzeli tabanvay