2012 motorlu taşıt vergisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozlem22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ozlem22

Süper Üye
Süper Üye
arabam 2005 model..ocak ayındaki vergi ödemesinde aracın yaşı ne oluyo acaba 6 mı 7 mi?? yaş neye göre hesaplanıyor direkt 2012 - 2005 = 7 mi oluyo ?

İnternet bankacılığı kullanıyosanaız oradan sorgulatın direk ödeyeceğiniz tutarı görürsünüz hocam. 2001 model arabam 12 yaş gözüküyo 100 milyon kardayım :)

teşekkür ederim..internet bankacılığından baktım ilk taksit 167tl görünüyo demek ki araç 7 yaş kategorisinde..az ödicek olmama çooook sevindim :))) peki internetten ödedikten sonra başka bişey yapmama gerek var mı???

@ solomonte: o verdiğiniz linkte yazana göre arabam 7 değil 8 yaşında o zaman aaaaaa şaşırdım valla :D

350 idi 384 olmuş bizim taksitler.
işbankası 30tl puan kampanyası iyi geldi, yine eski fiyattan ödemiş olduk.
maximum kartları olanlar kampanyanın son saati benimde daha yeni haberim oldu biraz önce yatırdım.

Biz her sene araba eskidi diyerek seviniyoruz birde bakıyoruz zammı dayadılar. Artık arabanın eskimesine hiç sevinmeyin üzülün hatta ağlayın.

wertyu6' Alıntı:
maximum kartları olanlar kampanyanın son saati benimde daha yeni haberim oldu biraz önce yatırdım.
o kampanya tüpte değil mi?

dervisahmet' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:
o kampanya tüpte değil mi?

Hayır hocam, tüp kampanyası farklı 6-7-8 ocak 30tl maxipuan kampanyası, onunla birleştirilebilir aslında
ama ben tüp kullanmıyorum.

cyberhills' Alıntı:
maximum la ödeyince ne oluyormus arkadaşlar benimde 280 tl falanmıs

her 100tl için 10 tl puan + 3 taksit, taksit az ama olsun hiçkimse vergimi ödemek için 30tl vermez. (384 tl için)

cyberhills' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:
cyberhills' Alıntı:

her 100tl için 10 tl puan + 3 taksit, taksit az ama olsun hiçkimse vergimi ödemek için 30tl vermez. (384 tl için)
tsk ben kaçırdım 2 dk kalmıs :)

"6-7-8 Ocak 2012 tarihlerinde akaryakıt hariç yapacağınız toplam alışverişinizin her 100 TL'si için 10 TL, toplamda 30 TL'ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı sizi bekliyor!"

hocam alışveriş diyor , vergi sayılır mı sordunuz mu? bende kaçırdım.

solomonte' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
teşekkür ederim..internet bankacılığından baktım ilk taksit 167tl görünüyo demek ki araç 7 yaş kategorisinde..az ödicek olmama çooook sevindim :))) peki internetten ödedikten sonra başka bişey yapmama gerek var mı???

Hayır gerek yok, fakat https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/ind ... _MTV_SORGU adresinden de daha sonra kontrolünü yaparsanız iyi olur.
ben geçen gün bu adresten ödedim. kartın bulunduğu bankaya yönlendirip oradan alıyor world ile 5 taksitte ödedim.

kontrol dediğin, aynı siteden tahsilatlar kısmına bakmayı kastediyorsun galiba hocam. gidip tekrar vergi dairesinden kontrol ettirmeme gerek var mı acaba. (bu arada ödediğim borç, geçen yıldan kalma idi sorun olur mu acaba)

cagdas' Alıntı:
solomonte' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

Hayır gerek yok, fakat https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/ind ... _MTV_SORGU adresinden de daha sonra kontrolünü yaparsanız iyi olur.
ben geçen gün bu adresten ödedim. kartın bulunduğu bankaya yönlendirip oradan alıyor world ile 5 taksitte ödedim.

kontrol dediğin, aynı siteden tahsilatlar kısmına bakmayı kastediyorsun galiba hocam. gidip tekrar vergi dairesinden kontrol ettirmeme gerek var mı acaba. (bu arada ödediğim borç, geçen yıldan kalma idi sorun olur mu acaba)

geçmiş borç olduğu için kontrol ettirmende fayda var hocam.

dervisahmet' Alıntı:
cyberhills' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:
cyberhills' Alıntı:

tsk ben kaçırdım 2 dk kalmıs :)

"6-7-8 Ocak 2012 tarihlerinde akaryakıt hariç yapacağınız toplam alışverişinizin her 100 TL'si için 10 TL, toplamda 30 TL'ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı sizi bekliyor!"

hocam alışveriş diyor , vergi sayılır mı sordunuz mu? bende kaçırdım.

"Değerli müşterimiz,

MTV ödemeleri kampanyamıza dahildir. Bu harcama üzerinden 30 TL MaxiPuan kazanmanız mümkündür.

Bilginize sunar, keyifli alışverişler dileriz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
BİREYSEL BANKACILIK PAZARLAMA BÖLÜMÜ
Müşteri İlişkileri Grubu "

Donanımhaber den alıntı.

Kampanya Koşulları

1. 6-7-8 Ocak 2012 tarihlerinde akaryakıt hariç yurtiçi ve yurtdışında yapılan tüm alışverişler (sanal alışverişler dahil) kampanya kapsamındadır.

BBNET
Geri