30 temmuz demek istedin heralde hocam değil mi19siyaHBeyaz03' Alıntı:30 ağustosta kurumlar açıklanacak diyor o zaman il içini bugün yada hafta sonu açıklayabilirler
pardonfat_ser' Alıntı:30 temmuz demek istedin heralde hocam değil mi19siyaHBeyaz03' Alıntı:30 ağustosta kurumlar açıklanacak diyor o zaman il içini bugün yada hafta sonu açıklayabilirler
il içi önce açıklanmazsa il dışını son güne bırakıp açık gösterilen okullar boşaldı mı doldu mu arayıp soracağız...mse' Alıntı:ya şimdi benim kafa durdu,
30 Temmuzda bunlar boş kadroları yayınlacacak İLLER ARASI
1-2 ağustosta İLİÇİ sıralar çalışacak...
İliçinden birisi benimle aynı yeri isterse benim tercihim otomaktikmen ölmeyecek mi?
yoksa herşey net ben mi yanlış yorumluyorum.
oruç onları da çarpmış demekkifat_ser' Alıntı:yok onu demiyorum,
haber siteleri daha uyanamadı heralde diyorum![]()
banada öyle geldirealforever' Alıntı:arkadaşlar 1-12 madde kpss puanıyla kadroya gecenler için ıl dışı hakkımı vermiş yoksa ben mı yalnış anlıyorum heyecandann
muhalif33' Alıntı:böteler ticaret lisesi tercih edebiliyor mu?
bir de il kontenjan sınırı nerede yazıyor?
muhalif33' Alıntı:il sınırı;mesela illerde 30 öğretmen açığı olsa bile meb ildışından en yüksek puanlı örnek 5 kişi gelebilir diyor... buna göre ilk 5 kişiye girebilirsen ildışı ataman oluyor...
zaten açık yok birde il kontenjan sınırı gelirse illere 3-5 kişiden fazla gelen olmaz...
Kılavuzun yukarıdaki maddesinden Anadolu, Sosyal Bilimler ve Fen liselerine sınavsız atanan öğretmenler yine Anadolu vs. liselerine tayin isteyebilecek anlamı mı çıkıyor?3. 4. Fen liseleri, sosyal bilimler liseleri ve Anadolu liselerinde kadrolu olarak görev yapan öğretmenler, güzel sanatlar ve spor liselerinin görsel sanatlar/resim, müzik ve beden eğitimi alanları ile bilim ve sanat merkezleri hariç tüm eğitim kurumlarını tercih edebileceklerdir.
btcilere kontenjan uygulamazlar geçen sene açtıkları okul sayısı kadardı yanlış hatılamıyorsam, bu kılavuz erken yayınlanmış hayret..realforever' Alıntı:il kontenjan sınırı ne arkadaşlar.