2012 iller arası klavuzu yayınlandı

Kodla Büyü
Re: iller arası klavuz yayınlandı

ecdadına rahmet, olduk mu yine ters köşe, il içi sonuçlar yayınlanmadan onların atamaları yapılmadan, boş kadroları nasıl gösterecekler?
23 temmuzda birçok ilde yayınlanan listeler geçerli olur heralde.
Ulen var ya ...şu mübarek ayda...................bişey demiyom.

teşekkürler.

diğer branşlar çatır çatır tayin isterken biz de fasülyeden tayin isteriz yine...

30 temmuz kurumlar açıklanacak diyor o zaman il içini bugün yada hafta sonu açıklayabilirler

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    134.9 KB · Görüntüleme: 3,065

yalnız il içi başvuru süresi 2 hafta idi il dışını 1 hafta süre vermişler...
bana zamanlama çok ters geldi eşim başka kurumda tayin istedi sonucu bekliyordum ona göre başvuracaktım............... inş sakata gitmeyiz

günlerdir, hatta aylardır bekliyorduk, hayırlısı olsun bakalım.

ya şimdi benim kafa durdu,
30 Temmuzda bunlar boş kadroları yayınlacacak İLLER ARASI
1-2 ağustosta İLİÇİ sıralar çalışacak...
İliçinden birisi benimle aynı yeri isterse benim tercihim otomaktikmen ölmeyecek mi?
yoksa herşey net ben mi yanlış yorumluyorum.

mse' Alıntı:
ya şimdi benim kafa durdu,
30 Temmuzda bunlar boş kadroları yayınlacacak İLLER ARASI
1-2 ağustosta İLİÇİ sıralar çalışacak...
İliçinden birisi benimle aynı yeri isterse benim tercihim otomaktikmen ölmeyecek mi?
yoksa herşey net ben mi yanlış yorumluyorum.
il içi önce açıklanmazsa il dışını son güne bırakıp açık gösterilen okullar boşaldı mı doldu mu arayıp soracağız...
zaten bilişime çok fazla yer açılmaz arar öğreniriz ne yapalım

ya haber sitelerinde hiç bir haber yok kılavuza dair. yoksa biz hayal mi görüyoruz :)

meb in sitesinde hocam haber sitelerine mi inanacağız
kamudan haberden mi alacağız illa haber

arkadaşlar bu iki maddeden, il ve ilçelerde görev yapan öğretmenler görevlendirmelerini iptal edip kurumlarına döndükleri taktirde tayin isteyebilirler şeklinde bir anlam çıkarıyorum. doğru mu anladım acaba?

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    115.6 KB · Görüntüleme: 2,836
  • 2.jpg
    2.jpg
    52.9 KB · Görüntüleme: 2,732

İllerde kontenjan var gene.

1.1. İl millî eğitim müdürlüklerince Bakanlığa bildirilen ve norm kadro açığı ile hizmet
gereklerine göre eğitim kurumları bazında belirlenen iller arası yer değiştirme kontenjanları,
Bakanlığın http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinde ilan edilerek, öğretmenlerin tercihine
sunulacaktır.

arkadaşlar 1-12 madde kpss puanıyla kadroya gecenler için ıl dışı hakkımı vermiş yoksa ben mı yalnış anlıyorum heyecandann

zorunlu hızmet bolgesınden batıya zorublu hızmet bölgesı olmayan bir yere atanırsam ne olacak acaba:(

3.3. Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinden; matematik-bilgisayar, istatistik-bilgisayar,
bilgisayar teknolojisi/bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri ve bilgisayar ve öğretim
teknolojileri öğretmenliği bölümü mezunları mesleki ve teknik liseler hariç liseleri ve
ortaokulları tercih edebileceklerdir.

o kadar çok seviyolar ki, yine unutmammışlar bizi.

böteler ticaret lisesi tercih edebiliyor mu?

bir de il kontenjan sınırı nerede yazıyor?

muhalif33' Alıntı:
böteler ticaret lisesi tercih edebiliyor mu?

bir de il kontenjan sınırı nerede yazıyor?

1.Hayır

2.İnsanlar kaynakları sitesinde yayınlanacak henüz yayınlanmadı

Henüz belli değil il içi açıklandıktan sonra belli olur kanımca...

il sınırı;mesela illerde 30 öğretmen açığı olsa bile meb ildışından en yüksek puanlı örnek 5 kişi gelebilir diyor... buna göre ilk 5 kişiye girebilirsen ildışı ataman oluyor...

zaten açık yok birde il kontenjan sınırı gelirse illere 3-5 kişiden fazla gelen olmaz...

muhalif33' Alıntı:
il sınırı;mesela illerde 30 öğretmen açığı olsa bile meb ildışından en yüksek puanlı örnek 5 kişi gelebilir diyor... buna göre ilk 5 kişiye girebilirsen ildışı ataman oluyor...

zaten açık yok birde il kontenjan sınırı gelirse illere 3-5 kişiden fazla gelen olmaz...

teşekkür ederim açıklaman için.ilk defa tayin isteycem hocam çoğu şeyi bilmiyorum daha.. çok kötü birşey doğudan kurtulmak istiyorum artık

3. 4. Fen liseleri, sosyal bilimler liseleri ve Anadolu liselerinde kadrolu olarak görev yapan öğretmenler, güzel sanatlar ve spor liselerinin görsel sanatlar/resim, müzik ve beden eğitimi alanları ile bilim ve sanat merkezleri hariç tüm eğitim kurumlarını tercih edebileceklerdir.
Kılavuzun yukarıdaki maddesinden Anadolu, Sosyal Bilimler ve Fen liselerine sınavsız atanan öğretmenler yine Anadolu vs. liselerine tayin isteyebilecek anlamı mı çıkıyor?

Öyleyse Anadolu Lisesine sınavla öğretmen atamayacaklar.

il içi sonuçlar açıklamadan il dışı başvurularının başlayacak olması saçma oldu...hakkımızda hayırlısı olur inş.

Başvurular başlayacak ama bitmeyecek neticede. Zaten il içi açıklanana kadar kimsenin tayin işlemlerini bitireceğini düşünmüyorum...

realforever' Alıntı:
il kontenjan sınırı ne arkadaşlar.
btcilere kontenjan uygulamazlar geçen sene açtıkları okul sayısı kadardı yanlış hatılamıyorsam, bu kılavuz erken yayınlanmış hayret..

BBNET
Geri