bakanlık atama birimi böle şeyler söylüyor .
oturma organı.....resmi yazı yoksa ne diye bu tip başlıklar açıp insanların canını sıkıyorsunuz arkadaş anlamadım ki :verymad:her_dem' Alıntı:kaynak?
mb1984' Alıntı:oturma organı.....resmi yazı yoksa ne diye bu tip başlıklar açıp insanların canını sıkıyorsunuz arkadaş anlamadım ki :verymad:her_dem' Alıntı:kaynak?
ya hakkaten kan beynime sıçradı başlığı okuyunca. yok bu bakanlığın ne halt olduğunu bildiğim için yapar mı yapar inanıyorum her türlü habere. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi şube müdürleri ile ilgili sanırım, baksana adamlar onun ayırımını bile yapamıyor.bellagio' Alıntı:mb1984' Alıntı:oturma organı.....resmi yazı yoksa ne diye bu tip başlıklar açıp insanların canını sıkıyorsunuz arkadaş anlamadım ki :verymad:her_dem' Alıntı:kaynak?
katılıyorum altına imzamı atıyorum
Kayra_Bilal' Alıntı:bakanlık atama birimi böle şeyler söylüyor .
memcosh' Alıntı:oğlum bak git ....ver bakiim o atama biriminin telefonunu bizde sorup öğrenelim b. tarafındanmı sallıyosun yoksa doğrumu söylüyosun ..bakanı yardımcısı var derken sen çıkmışın burda yok diyosun ...binlerce kişi bu haberi bekliyor biraz daha saygı göstersen ii olur bu kadar insana ..hepimizin sinirleri gergin unutma ...!!!