2012 il dışı bu sene yok deniliyor!!!

Kodla Büyü
Re: 2012 il dışı bu sene yok maalesef!!!

bakanda atama var diyor. bakanı ararsan sende işitirsin

geçen gün yibo puanlarında yanlışlık var diye atama birimini aradığımda yibolarda genel bir hata var. atama dönemine kadar yetiştireceğiz dediler. böyle kulaktan doğma başlıklar insanların sinirlerini germekten başka şey değildir. kaynak yoksa yazmayın

kardeş tlf aradık.bundan daha başka ne kaynağı :roll:

hocam bende aradım hizmet puanımla ilgili yanlışlık için. yibolarda genel bir hata var atama dönemine yetiştirecez dediler. atama dönemi ne zaman dediğimde 1 hafta 10 güne olur dediler banada pazartesi günü.

sana öyle demediler demiyorum ancak kesinleşmeden öyle şeyler konuşulması insanların sinirlerini geriyor. onu demek istiyorum

bakanlık tarihinde öyle bir şey olmadı ki ortalık sallanır valla her türlü hukuğa yönetmeliğe aykırı

valla kendileri bilir geldi ramazan oruç tutacağız eğer dinlenemezsem eylül ayını raporla geçiririm müdür düşünsün ben de tatilimi uzatırım

evet şube müdürlerini ve il müdür yardımcılarını ilgilendiriyor galiba

bence telefonun başındakiler bizimle dalga geçio. Kimine 1 haftaya kadar olur dio, kimine iptal dio. Şimdi size soruyorum yarın başvurular alınsa kim bu insanı yanlış bilgi vermekten dava edecek, yada etse ne çıkacak. Onlarda bunun farkında kafalarına göre insanlara umut veriolar yada umutlarını kırıyorlar

her_dem' Alıntı:
oturma organı.....resmi yazı yoksa ne diye bu tip başlıklar açıp insanların canını sıkıyorsunuz arkadaş anlamadım ki :verymad:

bellagio' Alıntı:
mb1984' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
oturma organı.....resmi yazı yoksa ne diye bu tip başlıklar açıp insanların canını sıkıyorsunuz arkadaş anlamadım ki :verymad:

katılıyorum altına imzamı atıyorum
ya hakkaten kan beynime sıçradı başlığı okuyunca. yok bu bakanlığın ne halt olduğunu bildiğim için yapar mı yapar inanıyorum her türlü habere. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi şube müdürleri ile ilgili sanırım, baksana adamlar onun ayırımını bile yapamıyor.

Kayra_Bilal' Alıntı:
bakanlık atama birimi böle şeyler söylüyor .

.................................................................................................................................................

Devletin dilinin yazı dili olduğunu unutmamak lazım....

TEMMUZ AYI İÇİNDE duyurular yapılacak memurlar.biz

bundan sonra olsa ne olur
artık tadı tuzu kaçtı bu işin millet ne tatile ne memleketine gidebildi bu atama belirsizliğinden bu işin mabalı(Vicdanı inciten iş) çok büyük
yetkililer insanların haklarını nasıl ödeyecekler...? :(

oğlum bak git ....ver bakiim o atama biriminin telefonunu bizde sorup öğrenelim b. tarafındanmı sallıyosun yoksa doğrumu söylüyosun ..bakanı yardımcısı var derken sen çıkmışın burda yok diyosun ...binlerce kişi bu haberi bekliyor biraz daha saygı göstersen ii olur bu kadar insana ..hepimizin sinirleri gergin unutma ...!!!

memcosh' Alıntı:
oğlum bak git ....ver bakiim o atama biriminin telefonunu bizde sorup öğrenelim b. tarafındanmı sallıyosun yoksa doğrumu söylüyosun ..bakanı yardımcısı var derken sen çıkmışın burda yok diyosun ...binlerce kişi bu haberi bekliyor biraz daha saygı göstersen ii olur bu kadar insana ..hepimizin sinirleri gergin unutma ...!!!

al bakiim atama biriminin telini:03124131788
bir de adablı konuşursan çok güzel olur memcoş zira sanırım öğretmensindir herhalde..
Valla ben de barut olmuşum zaten gerginlik ne kelime :x

Kadının dediği çıkan haberlerin aslı astarı yok .Biri bir şey uyduruyor öğretmenler de ona inanıyor .Bakan yardımcısı açıklama yapmış diyorum yok öle bir şey diyor ....

pardon kardişim sinirden ne yaptığımı bilmiyorum evet biraz sert çıktım galiba kusura bakma anlayışın için teşekkür ederim...yaz tatilimi maf ettiler ..15 gündür atama bekliyoruz hizmet puanlarımız düşmüş ...bizi bu hale getirenler utansın ....bizde burda birbirimize düşüyoruz dogrusu yakışmadı evet... :+1:

BBNET
Geri