2012 Honda Civic Elegance Satılık Arkadaşlar

Kodla Büyü
Hocam hayırlı satışlar . Carsamba gunu balıkesir şen bayinde 2013 premium lpg li modeline 57.5 bin tl dedi görevli.pazarlık yapmadık .dediğin fiyata yakın aralık ayında elegance veriyorlardı sıfır.fikir vermek için yazdım. Satıcıysan az esnetmen lazım

yasarsahbaz ve YuLiaN hocam teşekkür ederim. Araç babamın ama genelde ben kullanırım. Şimdi babamlara caddy tipi bir araç gerektiği için satmak zorunda kaldık. Yoksa arabamıza hiç kıyacak bir durumumuz yok. Açıkçası fiyatı banada yüksek geldi ama sahibinden.com'da benzer arabalara benzer fiyatlar vermeleri bizimde o fiyatı vermemizi sağladı. İllaki o fiyat olacak değil. Pazarlık sünnettir derler :D 2014 model honda civic elegance benzinli 65.000 tl şuanda ve giderek 2. el piyasasıda yükseliyor. Bakalım hayırlısı... :roll:

Hocam Maraş'tan bir arkadaş 49.500 verdi :) Sanırım değer kaybetmeyen ender araçlardan. Çünkü 2013 Ocak'ta 52.900 liste satış fiyatı vardı arabanın. Şimdide 2. el fiyatı aşağı yukarı o kadar. Ama illa ilanda yazan olacak değil. Sağlık problemleri nedeniyle sürekli Samsun'a gitmek durumundayız. Bu yüzden Honda gibi bir aracı satıp biraz daha yakıt tasarrufu sağlayan ve hareket kabiliyeti kısıtlılığı sebebiyle yerden daha yüksek bir araç almayı düşünüyoruz. Caddy, Berlingo gibi...

aynenbadi' Alıntı:
47 ye ver alıyım
Hocam ne oldu Hondayamı merak sardın ? Araba için demediğini bırakmamıştın.
Sayın hocam hiç merak etme kısa zamanda değerine satılır araban. Benim Aracım 1 gün bile beklemedi.Honda 2. elde gerçekten çok iyi.
Hayırlısıyla satarsınız İnşallah.

mezbele' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
47 ye ver alıyım
Hocam ne oldu Hondayamı merak sardın ? Araba için demediğini bırakmamıştın.
Sayın hocam hiç merak etme kısa zamanda değerine satılır araban. Benim Aracım 1 gün bile beklemedi.Honda 2. elde gerçekten çok iyi.
Hayırlısıyla satarsınız İnşallah.
:)) sardığım falan yok,fiyatı yüksek yazdığını anlatmaya çalıştımmm 8)

bende partner teppee var dizel 54000km sıfır alındı kaza boya değilen bişi yok takas yapabiliriz 1.6 70lik 2011 model bana da buyuk geldiği için değişmeyi düşünüyorum servis bakımlı kayseri

crosswise hocam teklifiniz için teşekkür ederim. Hocam 90 beygir olsaydı düşünülebilirdi fakat 70 beygir sanırım biraz düşük kalır.
aynenbadi hocam arabaya şuanda 50.000 veren var. Bahsettiğim gibi sağlık sorunları sebebiyle değiştireceğiz. Yoksa bu arabayı 55.000 te verseler değiştirmem ben.
yadigartbaykal hocam teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi ederini bulur.
Herşeyin hayırlısı...

Çorum'dan bir arkadaş 50.500 verecek sanırım. Bugün görüşmeye gelecek. Sizce satmalı mıyız aracı? Yoksa biraz daha beklesek mi? Siz ne dersiniz arkadaşlar...

Ben geçen hafta elegans; 2010 - otomatik - boyazsız - hatasız aldım...

Mahkul fiyat verilebilinir.

0 km 2014 olanlar 67.000 ediyor

Hocam piyasası 53.000 civarı arabanın. Biz biraz aceleci davranıyoruz çünkü sağlık sorunları sebebiyle biran önce daha büyük caddy tipi bir araba almamız gerekiyor. Daha öncede yazdığım gibi yoksa 55.000 de verseler satacak değilim. Konfor, sürüş keyfi ve donanımsal olarak çok memnunum arabadan yoksa.

crosswise' Alıntı:
bende partner teppee var dizel 54000km sıfır alındı kaza boya değilen bişi yok takas yapabiliriz 1.6 70lik 2011 model bana da buyuk geldiği için değişmeyi düşünüyorum servis bakımlı kayseri

70 lik partner varmı yanlışınız olmasın

aytduman hocam aklınızdaki fiyat nedir. Arabanın bazı ekstralarını verip vermemekte kararsısız örneğin daha bu aralıkta alınmış 4 adet kış lastiği var fakat yeni araçtada lazım olacağı için bu satış zamanı konuşulup anlaşılacak birşey diye ilana yazmadık. Aynı model aynı özelliklere sahip arabalara bakarsanız 53.000 civarı yazılı internette. Mesaj atıp merak ettiğiniz başka konuları yazarsanız detaylı cevap verebilirim.

Hocam hayırlı satışlar, bekleyip beklememe size bağlı bence önümüz yaz talep olur artabilir ya da en azından değerini bulur belki ama sağlık sorunları diyorsunuz çok beklemeye gerek yok ama iki gün içinde vereyim gibi bir düşünce beklentinin üzerinde zarara yol açar diye düşünüyorum. Bir iki hafta içinde beklentinize yakın bir fiyata satarsınız inşallah.

tzcn hocam teşekkür ederim. 1-2 gün içinde satacak kadar aciliyetimiz yok tabi ama dediğiniz gibi 2 haftaya kadar satıp yeni aracı alırsak iyi olur.

asp-php' Alıntı:
Ben geçen hafta elegans; 2010 - otomatik - boyazsız - hatasız aldım...

Mahkul fiyat verilebilinir.

0 km 2014 olanlar 67.000 ediyor

Sakarya Sandıkçı Otomotiv Honda Civic Elegance 0'ı 58.900TL Eylülde ödemeye başlama fırsatıyla.

die4you hocam ilanın daha fazla fotoğrafı yok mu? Birde özel değilse boya yada değişen parçalar nasıl zarar görmüştü?
Linki babama gönderdim (aracı babamlar kullanacağı için onların karar vermesi gerekiyor) bana dönüş yapınca bende size dönüş yaparım.

Hocam bildiğim kadarıyla şuanda Honda'nın şimdi al Eylül'de öde kampanyası var fakat ödeme 0.58 faizle. Yani yine 64-65 bine geliyor fiyatı. Ama dediğiniz gibi hiçbir ek ödeme olmadan 58.900 TL ise fiyatı gerçekten çok iyi benim bile bunu satıp onu alasım geldi fiyatı duyunca :)

Hocam sen netteki fiyatlara bakarsan araba elinde kalır. Daha önce bu işle ile ilgilendiğim için söylüyorum. Arkadaşımda bir araba var nette fiyatlar 24-25 arası, hatta daha yüksek. Araba boyasız ve fiyatı 23 olduğu halde hala satılmadı. haberin olsun. Senin arabanın şu anki gideri 46-47 arası. Arkadaşıma 1 ay önce 2012 Elegance aldık 45 bin TL aynı kasa. 2. elde hareketlilik var ama düşük değerdeki araçlar için geçerli.

sozek hocam 49.500 TL'yi ilana çıktığım ilk gün verdiler. Sonuçta piyasa bu şekildeyse neden daha ucuza verelimki. Valla arkadaşın makul fiyata almış fakat galeriler dahi 48-48.500 veriyor hocam :)

BBNET
Geri