2012 Dizel Focus III

Kodla Büyü
hocam uçmuş araç görmek istiyorsanız 1 kuruş bile artısı olmaya şu araçlarıda inceleyebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 1709/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 7096/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9751/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0230/detay

sadece bir kaç tane örnek çıkardım bunu yüzlerle çoğaltabilirsiniz. Alan kişi illaki extralarına bakacaktır sokaktan bedavaya toplamıyor kimse. 50bin verip kimse kapaklı jant bir arabayada binmek istemez sanırım.Uçmuş diyorsunuz ya Araç 49.500 e bile verilmedi verilmeyecekte. isterseniz herhangi bir zamanda arayıp pazarlık için deneyebilirsinizde. Piyasadaki focusların %70 i şirketlerden ve kiralama firmalarından düşme araçlar. Ucuz araç isteyenler tabikide düşünebilir o tip araçları

Otomobil ilanlarına birşey yazmak istemiyorum ama araç benzer km boyasız Araçlara göre Pahalı. Araç alacak herkes yıl ve km ye göre süzmeyi biliyor Ankara'da ki uygun fiyatlı temiz araçlar satılmadan sizinkinin satılması mantık dışı. Ilan tarihi yeni olduğu için arayan çok olur ama bir hafta sonra kimse aramaz.

bilisim_06 hocam haklısınız. İkinci el fiyatları çok yüksek, sizin araç şu aralar oluşan piyasaya göre gayet makul bence.

frtmr' Alıntı:
Otomobil ilanlarına birşey yazmak istemiyorum ama araç benzer km boyasız Araçlara göre Pahalı. Araç alacak herkes yıl ve km ye göre süzmeyi biliyor Ankara'da ki uygun fiyatlı temiz araçlar satılmadan sizinkinin satılması mantık dışı. Ilan tarihi yeni olduğu için arayan çok olur ama bir hafta sonra kimse aramaz.
Hocam ben bu aracın 2. Sahibiyim focus trend şirketlerin çok tercih ettiği bir araç galeriden uygun alacağınız bir aracın belki 100. Sürücüsü olabilirsiniz. Bundan önceki aracımı galeriden aldım ben 2012 model aracın ses gelmeyen yeri yoktu. Araçta 3bin tl ye yakın ekstra var. Extraları düşseniz 47bintlye gelir ve iddia ediyorum 47bintlye temiz araç bulamazsınız. Daha geçen hafta uygun yazılmış bir ilanı aradım aracın bakımları yapıldımı diye sordum benden önceki sahibinin numarasını vereyimde sor dedi. Ucuz gördüğünüz araçlara öz3llikle focus trendse almadan 2 kez düşünmek lazım

Mr.Spermata' Alıntı:
o jantlar orjinal mi? hiç yakışmamış araca

hocam orjinal değilde şahsi kanaatim orjinal çelik jantlarından daha güzel duruyor. Aracı almak için değil sırf aracın çok güzelmiş diye arayanlar oldu ve bu şekilde görünce focus almayı düşünmeyen biri bile ikna oldu ama tabi istediği fiyata vermedik. Sizin zevkleriniz biraz farklı sanırım ama piyasada focusa en çok yakışan jant üzerindekiler

bilisim_06' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:

hocam orjinal değilde şahsi kanaatim orjinal çelik jantlarından daha güzel duruyor. Aracı almak için değil sırf aracın çok güzelmiş diye arayanlar oldu ve bu şekilde görünce focus almayı düşünmeyen biri bile ikna oldu ama tabi istediği fiyata vermedik. Sizin zevkleriniz biraz farklı sanırım ama piyasada focusa en çok yakışan jant üzerindekiler

Bu jantlar bir önceki kasaya daha çok yakışıyordu, bu yeni kasaya bence yakışmamış ama zevk meselesi tabi.

Hayırlı satıslar...

Fikir olması acısından bundan 1 bucuk ay once 2012 trend boyasızı 48 bıne aldı yakın arkadasım. ama fıyatlar artmıs bır bucuk ayda 2-3 mılyar kar ettıgınden bahsedıyordu. Öyle olmasa bıle bu aralar bı fıyata satılır dıye dusunuyorum.

Piyasası 48 49 civarı hocam ben extraları olduğundan 50bine vermeyi düşünüyorum. 50 bine bir arkadaşla anlaşmıştıkta ama karışık bir bölgede olduğundan dolayı gelmesi nasip olmadı

habbe' Alıntı:
bilisim_06' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:

Bu jantlar bir önceki kasaya daha çok yakışıyordu, bu yeni kasaya bence yakışmamış ama zevk meselesi tabi.

Hocama katılıyorum Kesinlikle yakışmıyor belki replika olmasa begenırdım.

Hayırlı satışlar hocam Allah gönlünüze göre versin

hocam aykırı bir tavsiye olacak ama 50bin verecekseniz 1.6 ehdi c5 alın.Ford dizellerde citroen motoru kullanıyor zaten.c5 konfor ve kalite olarak focustan üstün.

ismailt' Alıntı:
hocam aykırı bir tavsiye olacak ama 50bin verecekseniz 1.6 ehdi c5 alın.Ford dizellerde citroen motoru kullanıyor zaten.c5 konfor ve kalite olarak focustan üstün.
hocam focus hem kalite hem tasarım olarak c5den oldukça üstün bir araç. bir focusu alırsınız 1 sene sonra 5 bin prim yapar aracınız. bir c5 alırsınız 1 sene sonra 10bin zararla satarsınız, galeriye götürseniz fordu 2bin eksiğine herkes alır c5i kaç bin eksiğine alırlar onuda siz söyleyin

mnn' Alıntı:
bu zamanda araba alınmaz.. satanlarda enayi arıyor..

araba alınırda satılırda hocam hergün alınan satılan aracın sayısı belli değil. dolar 3tl iken almayıpta 4tl oluncamı alacaksınız. Siz en son ne zaman gördünüz bekledikçe araçların ucuzladığını? Ekonomi konusunda az çok bilginiz varsada bundan sonrada ucuzlamak yerine pahalanacağını az çok kestirmeniz lazım.

Arkadaşlar yorumların hepsini teker teker okudum, ilan sahibi arkadaşımızı tanımıyorum ve aracı hakkında herhangi bir bilgim yok fakat burası bilgisayar öğretmenlerinin forumu, forumların amacı birlik beraberliği sağlamak, olumlu katkılar vermek olduğunu düşünüyorum, araç hakkında ve öğretmen arkadaşımız hakkında olumsuz ve akla gelen ilk şeylerin yazılmasını doğru bulmuyorum moderatör arkadaşlar burası bilgisayar öğretmenlerinin forumu değil mi?

Hocam hayırlı satışlar

BBNET
Geri