2011 Türkiye Eurovision şarkısı

Kodla Büyü
Bu sıradan yarışmayı bizim ülke niye abartıyor yıllardır anlamış değilim :mrgreen: Şarkıyı pek beğenmedim :)

Berbat... İlk 10'a bile girmez. Böyle bir şarkı ile 1. olmak yerine Türkçe bir şarkı ile sonuncu olmayı tercih ederim.
Nitekim ingilizce bir şarkı ile 1. yaptılar Türkçe'yi unuttuk. Nasıl da vazgeçirdiler dilimizden...

Ya bu şarkıyı nasıl seçmişler Allah aşkına berbat ötesi. seçim yapanların kulakları sağır mı ne.hem neden türkçe değil?
ya bu yarışmaya girip kedinizi küçültmeyin, yada temsil ettiğiniz milletin kültür varlığını hiçe saymadan ana dilimiz TÜRKÇE ile yapın şu işi

Türkçe şarkı olmadığı için kesin ilk 3'deyiz. Türkçe olsa ilk 10'a bile giremeyiz. İzin verirler mi Türkçe'nin yükselmesine

dile pelesenk olan bi melodisi var ama sarkının sonuna konulan zoraki türk tınıları oturmamış yabancı kalmış şarkıya. keşke türkçe olsaydı

şimdi bi kere dinledim bi daha dinlemem heralde... yani insan 2. kez dinlemek için can atmıyosa, yarışmada hiç şansı yok.

güzel olmuş, özellikle girişini beğendim. ama adil bir yarışma olmadığı için çok bile bu şarkı diyorum. adil olsaydı manga 1. olmalıydı geçen sene bana göre. ille darbuka ekleme merakımız yok mu hiç hoşlanmıyorum. bana gönül alma gibi geliyor. "Biz Türkçe' yi ve Türk sazlarını kullanmadık, böyle gönlünüzü alıyoruz."

ilk 5 zor gibi.

Arkadaşlar burada bizim kültürümüzden birşeyler yakalayabilen oldu mu? Evet tamam bu bir yarışma falan filan ama bize ait hiç birşey yok ki.

ingilizce söylüyorsun bari sertap gibi bizden bişeyler kat, yüksek sadakatin tiplerine gözler aşina değil, sözlerini de anlamıyoruz, Türkler bile oy vermez bu şarkıya. Yine de müzik fena değil.

Geçen yıl da benzer bir mesaj yazmıştım; Şarkı Türkçe olsun da gerekirse ülkemizi Ajdar temsil etsin. :)

Madem müzik evrensel niçin Türkçe şarkı seçilmiyor ? Dünyanın çoğunun İgilizce konuştuğu bahanesine sığınılıyor.

Faşiştçe düşündüğümü iddia edenler çıkacak, Ülkemizin adı Türkiye ve resmi dilimiz Türkçe olduğuna göre şarkı da kendi dilimizde olmalı.

Hadise'nin katıldığı yıl da şarkı ingilizceydi, üstüne Türkiyeyi Afrikada sanan avrupalıları haklı çıkarmak için zenci dansçı vardı. :verymad:

Yarışma zaten baştan aşağı saçmalık. Değerlendirme hiç objektif değil ülkeler siyasi durumlarına göre birbirine oy veriyor. Ülkemizde de gereksiz yere bu yarışma çok abartılıyor.

okyanus41' Alıntı:
Türkçe şarkı olmadığı için kesin ilk 3'deyiz. Türkçe olsa ilk 10'a bile giremeyiz. İzin verirler mi Türkçe'nin yükselmesine

"DİNLE" PARÇASININ 3. OLDUĞUMUZ YILI HATIRLATIRIM :verymad: şarkı berbat bu arada her geçen yıl biraz daha berbat parçalarla katılıyoruz.
birde şu yönü var tabi bu yarışma tamamen siyasi olduğu için kaçıncı olacağımızı şarkı belirlemeyecek...

Gürültüden başka bir şey değil...
Bu ne Allah Aşkına dinlerken kedi bile huylandı :mrgreen:
Zavallının tüyleri diken diken oldu.Gerisini siz düşünün.....

hatır gibi puanlarla ilk elemeyi geçersek finalde ancak ilk 15 in içine gireriz

Tamamen hüsran, Keşke ülkede bu yarışmaya gidecek şarkı ve lişi için oylama usulü bir seçim olsa ve Türkiye hiç katılmasa

bu sene derece zor gibi. şarkı hiç güzel olmamış. ilk turu geçerse iyi

hayal kırıklığı bence...bi numarası yok sanki

ilk 10 hayal bu parcayla.

ilk 10'a giremez

Hedef ilk elli

manga içinde bunlar söylenmişti burda. 2. olduktan sonra sağlam bir kapak olmuştu. umarım yine aynısı olur.

genctoprak' Alıntı:
hatır gibi puanlarla ilk elemeyi geçersek finalde ancak ilk 15 in içine gireriz

Tamamen hüsran, Keşke ülkede bu yarışmaya gidecek şarkı ve lişi için oylama usulü bir seçim olsa ve Türkiye hiç katılmasa

bu sene derece zor gibi. şarkı hiç güzel olmamış. ilk turu geçerse iyi

hayal kırıklığı bence...bi numarası yok sanki

ilk 10 hayal bu parcayla.

ilk 10'a giremez

Hedef ilk elli

manga içinde bunlar söylenmişti burda. 2. olduktan sonra sağlam bir kapak olmuştu. umarım yine aynısı olur.

Manganın şarkısı için bu kadar tepki yoktu hatta yine yorum yaptığımı hatırlıyorum açılan başlıkta :) Diğer arkadaşlarımın dediği gibi keşke Türkçe bir şarkı ile katılsak sonuncu bile olsak farketmez. Dilimize başkası değer versin vermesin biz verelimde :)

BBNET
Geri