2011 Polo 1.2 Trendline Fikir Verirmisiniz?

Kodla Büyü

hbasdereli

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar linkteki arabayı almayı düşünüyorum. Sahibinin beyanı çizik bile yok şeklinde ama ben yetkili serviste detaylı bir ekspertiz raporu almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır. Başka markalar önermeden bu aracı kullanan, binen, bilgi sahibi olan varsa özellikle fiyatı açısından nasıldır yardım ederseniz sevinirim. Aracın sıfırı 30,500 civarında.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3102/detay

Plakasını açıklama kısmına yazmış hocam zaten ben yetkili serviste tam anlamıyla incelettiririm.

benim benzinli polom var hocam 1.4 motor ama ağzıma tükürüyor sağolsun wv ye benzin yetiremezsin bunun dizeli en ekonomik motorlar arasında dizel bak sen

1.4 2006 sı var hocam benzinli şehir içinde çok yakıyor şehir dışı gayet iyi konforuna da diyecek yok
1.2 olanı nasıldır yakıt ve kasaya göre motor gücü yeterli midir bilenler bilgilendirirse bizde öğrenelim :)

Birkaç tane forumu uzun süredir takip ediyorum kullanıcıların yakıt ortalamasını hesapladım şehir dışı 210-220 kuruş şehir içi 270-300 kuruş civarında bir ortalama var. Satmış olduğum lpgli unoda aynı yakıyordu çok ta kullanmadığım için fazla sorun etmiyorum..

moralini bozmak gibi olmasın ama 1.2 70 hp lik bir araba sadece yakıt olarak idare eder, ne arabanın gücünü hissedersin, ne yazın klimayı açtığın zaman kalkışta yerinden kalkar, nede 3-4 kişi ile seyir halinde iken rampa çıkar... tek artısı kasası güzel...kesinlikle tavsiye etmem...

Hocam bende 1.4 80 hp olanını kullandım. 1.2 motorun incelediğm kadarıyla donanım olarak ve malzeme kalitesi olarak zayıf motor olarak ta bence tatmin etmez ama kullanmadım. Tavsiye olarak seat ibiza 1.4 85 hp ve 1.2 tsi 105 hp olan modelleri polo ile yakın fiyattır. Ancak 2. Eli zayıf olabilr.

1.2 'ye binilmez bence, babamdaki 1.2 corsa gitmiyor resmen, sollama yaparken korkuyorum resmen :)
beni idare eder, performans beklemiyorum, şehir içinde sakin sakin sürerim diyorsan al
ama ben olsam almazdım, 1.2 arabadan zevk almazdım
1.4 tüplü poloyla uzun yola çıktık arkadaşla. o da kasılıyordu rampalarda...
teknik verilere bakmak lazım. corsanın 1.2 75 hp ile astra 1.6 115 hp arasında 100 km'de 0.6 lt fark vardı sadece...

Performans olarak beklentim yok zaten 100 den fazla hız yapan atak araba kullanan birisi değilim. En çok kafama takılan nokta 30.500+trafik masrafları mı yoksa 26,500 27000 aralığında linkteki arabayı almak mı aradaki yaklaşık 4000 lira benim için iyi para. Çevremdeki insanlara danıştım herkes 2. elden yana.

hocam bence 1.4 den aşağı alma alacaksan bence dizel araba al sürüş zevki başka özellikle rampalarda

Hocam siz bilirsiniz ama baska bir arkadas daha sormustu yine diyorum polo araba değil, vw markasından alınıyor bana göre, kullanmadıysanız bir kez kullanın iç hacmine filan bakın. Arkadasımda vardı hiç beğenmedim, kendide pişman olmustu hemen elden çıkardı... 1.2 de düşük hocam sıkıntı yasarsınız..

Hocam gördüğüm kadarıyla sende benim gibi ekonomik bir araç arıyorsun. Ama burdaki arkadaşların çoğu 1.2 poloyu kullanmamıştır.(bende kullanmadım) hepimizde kulaktan dolma bilgiler var. bu arada astra ile arasında arkadaşa 0,6 litre fark var diyen arkadaşa şunu söylemek istiyorum:yeni kasa astraların bile şehir içinde sakin kullanımda 12-13 litre benzin yakabildiğini yakinen biliyorum. 1.2 arabalar hakkında söylenilen ortak fikir şehir-içi arabası olduğu , düşük hızlarda iyi verim alındığı ama yüksek hızlarda (120 üstü) çok yaktığıdır. Bu arada 1.2 clio hb çok tavsiye ediliyor haberin olsun hocam.

Bende aynısının dizelini aldım. ok gibi atıyor kendini çok atik. 2013 sıfırı 30 bin ne gerek var 2 yaşında araba almaya. Alırsan dizel al bir kaç yılda parasını çıkarır. Ben memnunum tavsiye ederim.

mruh' Alıntı:
Hocam gördüğüm kadarıyla sende benim gibi ekonomik bir araç arıyorsun. Ama burdaki arkadaşların çoğu 1.2 poloyu kullanmamıştır.(bende kullanmadım) hepimizde kulaktan dolma bilgiler var. bu arada astra ile arasında arkadaşa 0,6 litre fark var diyen arkadaşa şunu söylemek istiyorum:yeni kasa astraların bile şehir içinde sakin kullanımda 12-13 litre benzin yakabildiğini yakinen biliyorum. 1.2 arabalar hakkında söylenilen ortak fikir şehir-içi arabası olduğu , düşük hızlarda iyi verim alındığı ama yüksek hızlarda (120 üstü) çok yaktığıdır. Bu arada 1.2 clio hb çok tavsiye ediliyor haberin olsun hocam.
hocam bende 1.6 astra babamda 1.2 corsa var. altımdaki araba hakkında neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. 1.2 polonun yakıt tüketimi hakkında yorum yapmadım, ayrıca şehir içinde 1.6 classic kasalar 12-13 lt yakmaz...

arkadaşım 1.4 ünü kullandı. atik ve güvenli idi ama çok yakıyordu. 1.2 sinin yakıtı iyi olabilir ama kağnı gibi olacağını düşünüyorum.
ben her zaman dizel araçtan yanayım.
araca çok para vermek istemiyorsan al hocam. 4-5 bin lira az para değil memur için.

hocam şehir içi bineceksen eğer ömürlük araba olur. şehir dışında 1.2 motorun zorlanacağı ve çabuk ömür bitireceği aşikar. birde ben olsam 2500 TL daha verir zevk için sıfır poşetini yırtardım.

Kafamı kurcalayan nokta sıfırının iki yıl garantisi var ikinci eller ise garantisi bitmiş ama 3000-4000 lira daha ucuz.

mnyk03' Alıntı:
hocam şehir içi bineceksen eğer ömürlük araba olur. şehir dışında 1.2 motorun zorlanacağı ve çabuk ömür bitireceği aşikar. birde ben olsam 2500 TL daha verir zevk için sıfır poşetini yırtardım.

Çok nadir şehir dışı olur hocam. Poşet yırtmaktan ziyade iki yıl garantiden dolayı sıfır araç daha mantıklı sanki..

BBNET
Geri