2011 opel astra 1.3 cdti enjoy

Kodla Büyü
bir yılda 30.000 nasıl yapmış arkadaşın. Uzaya mı çıkmış. O kadar etmez zaten demiş arkadaş sıfırı 40. Yine de pazar ola.

Öğretmenden araba alınmaz arkadaş - başka başlıkalrda da belirttiğim gibi - sıfırı 40-42 arası olan araca 39 istenmez.
Ama ilanda yazan fiyat önemli değildir - fiyatı pahalı bulup vazgeçmemek lazım: telefonla ya da birebir de pazarlık yapıldığında belki satan arkadaş 35-36 ya verecektir.

aracın sıfırı 44.000 lira. satışta olan yarı otomatik vites. yanlız enjoy diye bir donanım olmaması lazım 2011 modellerinde standart essentia + Konfor paket diye biliyorum. ayrıca arkadaş aracına çok biniyor ki dizel almış, km. ye takılmanızı anlayamadım.

bilgisayarhocam' Alıntı:
aracın sıfırı 44.000 lira. satışta olan yarı otomatik vites. yanlız enjoy diye bir donanım olmaması lazım 2011 modellerinde standart essentia + Konfor paket diye biliyorum. ayrıca arkadaş aracına çok biniyor ki dizel almış, km. ye takılmanızı anlayamadım.

Astra HB Classic III 1.3 CDTi Dizel (90 HP) HB Essentia (Konfor paketli) 40.033
Astra HB Classic III 1.3 CDTi Dizel (90 HP) Easytronic HB Essentia (Konfor paketli) 42.802

Opel in sitesinde 2011 sıfır fiyatları bu şekilde.. 42 ye hatta 41 e alanlar olmuştu bu aracı.

oziie' Alıntı:
bilgisayarhocam' Alıntı:

Astra HB Classic III 1.3 CDTi Dizel (90 HP) HB Essentia (Konfor paketli) 40.033
Astra HB Classic III 1.3 CDTi Dizel (90 HP) Easytronic HB Essentia (Konfor paketli) 42.802

Opel in sitesinde 2011 sıfır fiyatları bu şekilde.. 42 ye hatta 41 e alanlar olmuştu bu aracı.

hocam 2011 bulursanız alırsınız. artık 2012 model alabilirsiniz. bu arada eğer araç gerçekten enjoy ise fiyatı yüksek çünkü şu an satışta olanlar konfor paketli yani yağmur-ışık-park sensörlü, dijital klimalı, deri dreksiyon-vites topuzu easytronic olduğu için yokuş kalkış desteği, esp vs...

ben astra hb essentia confor paketlisiyle konya özkaymakla 40,300 e anlaşmıştım (düz vites.)

ama almadım aracı o ayrı,

Aslında dizel - otomatik olması ve fiyatının da uygun olması sebebiyle güzel bir araç.

Performansı çok iyi değil deniyordu forumlarda - ama bu yönde bir beklentiniz yoksa şu anda alınabiliecek en güzel araç -bu fiyata.

:D hocam poşetlerini veren koltuklara geri taksın sıfır diye satsın bu öğretmenler cidden hep çok istiyor

arkadaşlar sizin yorumlara bakınca bende şaşırdım ve baktım netten yazmışsınız gerçi o model essentia yani en düşük model bildiğim kadarıyla. ayrıca sahibinden de fiyatlara baktım 41-42 yazan var bence fiyat yüksek değil. performans kısmına gelince 1.3 motor biraz küçük gelmiş araca açıkcası oda bundan pek memnun değil. araba arkadaşıma 39.100 e mal oldu. 1 hafta öncede 30000 bakımı yapıldı serviste boyası kazası yok. ford focus titanium u çok beğeniyor satarsa kendide onu alacak ondan satıyor.fotolarını da söleyim çeksin yükleyelim bencede :)

40 astra eski kasa 2. el arabaya verene kadar gidin sıfır benim avatardakinden alın 45 e bitirdim ben

hocam senin araba şık ama hatta benimde beğendiğim tercih edeceğim bir araba. hayırlı olsun güle güle kullan. ama bu arabada dan... değil. konforlu güzel bir araba özellikle yakıtta.

evrim0626' Alıntı:
hocam senin araba şık ama hatta benimde beğendiğim tercih edeceğim bir araba. hayırlı olsun güle güle kullan. ama bu arabada dan... değil. konforlu güzel bir araba özellikle yakıtta.
haklısınız mesajı düzeltiyorum

Konfora bişe demem ama ;

Motorda, şekilde öyle döver ki... Benim arabaya bakan döner bir daha bakar.

Farklısındır, kız arkadaşınla ayrılma sebebindir. Kullandıkça aşık olursun...

Ama diğeri konforlu belki evet ama opel astra işte bildiğimiz astra

Opel Astra HB Classic III 1.6 i 16V  (115 HP) HB Essentia (Konfor paketli) 2010 model sıralı sistem lpg aldım gayet memnunum...
2010 ve 2011 Essentia modelleri full dür. 2010 dan öncekilerde full değildir...

BBNET
Geri