2011 Focus 1.6 Tdci collection nasıl

Kodla Büyü
sahibinden.com = bir (salak) bulup bu fiyata kazıklasak diyen site . her zaman fiyatlar uçuk tur.
dolayısı ile pek satış olmayan site.

gamer99' Alıntı:
sahibinden.com = bir (salak) bulup bu fiyata kazıklasak diyen site . her zaman fiyatlar uçuk tur.
başka hangi siteyi önerirsiniz?

akoluacik' Alıntı:
gamer99' Alıntı:
başka hangi siteyi önerirsiniz?
Site dediğin gibi pek yokta sahibinde ilanların çoğu al-satçı yada galerici durumunda olmuş.

gamer99' Alıntı:
Sayın hocam ben bu sitenin admini filan değilim.
Üstteki örneği verilen aracı sordum.
Hani kullanıcı yorumu almak istedim

Aynisinin dizel titanium kullanicisiyim çok güzel bir araba. Önceki aracimda benzinli focustu. Yakiti c segmenti ortalamalarındadır. Ses yalitimi beni ve arabama binenleri pek rahatsız etmesede internette şikayetler var. İlan daki aracin fiyati da çok yüksek kendi aracimi o fiyata aldim ben.

Bir sahibinden.com klasiği

" İlan daki aracin fiyati da çok yüksek "

:puhaha:

Arabaların sıfırlarınin fiyatlari çok yükseldiğii için 2.el araçlarında fiyatları uçtu.

yakıt konusunda iyi olduğunu fakat içeriye ses alma konusunda ise şikayetlerin olduğu bir araç olarak biliyorum. ben benzinlisini kullanmıştım. dizel kullananlar daha iyi bilir.

BBNET
Geri