Arkadaşlar aracımı hergün sabah akşam kullanırım. Bugün öğlen bir yere kadar gittim. 10 dk sonra dönüp kontağı çevirdiğimde göğüsteki tüm ışıklar yandı ancak araç çalışmadı.Marşa basınca ışıklar söndü ve bu arada kadrandaki ibreler kıpraşır gibi oldu. Sonuç olarak araç çalışmadı. Herhangi bir ışık teyp vs. açık değildi. Ki 10 dk açık olsa akümü bitecek? Yer vurdurmaya müsaitte değildi. Bir elektrikçi çağırdım takviye yapınca hemen çalıştı. Şu anda problem yok.Bir de o esnada teyp kısmına bastım elektrik gücü azmı acaba akümü bitti diye baktım oda code soruyor. (Daha takviye olmadan önce aküye falan karışmadık)
Ancak daha önce de, renault kullananlar bilir araç çalışmadığı zaman gösterge panelinde kırmızı lamba yanıp söner. (Saniye hızında) Ancak kontağı takıp çevirdiğimde kırmızı lamba çok seri yanıp yanıp sönüyordu ve araç elektrik alıp motordan ses gelmesine rağmen çalışmıyordu. Aracın kapılarını içerden kitleyip açtığımda düzeliyordu ve araç çalışıyordu. Bu aracı kullanan varmı yada bu tarz sorunlar başına gelen. Yardımlarınızı bekliyorum. Ne önerirsiniz?
Ancak daha önce de, renault kullananlar bilir araç çalışmadığı zaman gösterge panelinde kırmızı lamba yanıp söner. (Saniye hızında) Ancak kontağı takıp çevirdiğimde kırmızı lamba çok seri yanıp yanıp sönüyordu ve araç elektrik alıp motordan ses gelmesine rağmen çalışmıyordu. Aracın kapılarını içerden kitleyip açtığımda düzeliyordu ve araç çalışıyordu. Bu aracı kullanan varmı yada bu tarz sorunlar başına gelen. Yardımlarınızı bekliyorum. Ne önerirsiniz?