2010 COROLLA dizel otomatik

Kodla Büyü
Arkadaşım 1.33 benzinli manuel aldı iki hafta once sıfır 54 e hayırlı satışları hocam

Teşekkürler arkadaşlar. Bu dizel otomatik elegant en fulü. Bunun sıfırı 79000 civarı.
Sanayi yolunu unutmak istiyorsanız Toyota tavsiye ederim. Japonlar engine konusunda aşmışlar kendisini. Belki alman arabaları kadar konforlu değil ama devir ekonomi devri.

honda ile corolla arasında çok gelgitler yaşamıştım, çok km yapmadığım için honda terch ettim ama sedan dizel olarak terch edilebilecek en iyisi corolla.. hayırlı satışlar hocam

aliriza61' Alıntı:
honda ile corolla arasında çok gelgitler yaşamıştım, çok km yapmadığım için honda terch ettim ama sedan dizel olarak terch edilebilecek en iyisi corolla.. hayırlı satışlar hocam

Honda bi başkadır hocam :+1:

Hayırlı satışlar inşallah istediğiniz fiyatlara gider ama benim gözümde değeri 40-41 civarıdır

dün bayilerin yapmış olduğu kampanyaları yerinde görmek için bayileri gezdim, önce toyotaya gittim ardından opel e. Arkadaş bu kadar mı fark olur yaaa, toyota opel in yanından geçemez..kapıyı açıp kaparken bile kaliteyi anlıyorsunuz

aynenbadi' Alıntı:
dün bayilerin yapmış olduğu kampanyaları yerinde görmek için bayileri gezdim, önce toyotaya gittim ardından opel e. Arkadaş bu kadar mı fark olur yaaa, toyota opel in yanından geçemez..kapıyı açıp kaparken bile kaliteyi anlıyorsunuz
toyoto>opel :D

toyota daha az arıza yapıyor diye duydum hiç kullanmadım tabi.

Benim sürekli dediğim konfor ve güven istiyorsan Alman arabası alacaksın. Ama masrafsız araba istiyorsan Japon arabası alacaksın. Tamirci düşmanı bu arabalar. Almanlar 1. sınıf japonlar 2. sınıf araba yapıyor. ( volvo - alfa - onları saymadan) Ama hundai, pejo, citroen, fiat vb. araçları bu sınıflara almam. Fark büyük bence.

Arkadaşlar polemik olmasın ama japon yapıyor falan diye yorumlar yapılmış. Ama dizel toyotalar yağ eksiltir. Yani öyle sanayi yolunu unutmak falan kalıplaşmış sözler bence. Örneklerine çok rastladım. Yani bir iki kişiden değil birçok kişiden duydum. Diyeceksiniz yeni kasada falan çözdüler. Ama onda da aynı motor var. Velhasıl öyle gözü kapalı alınacak bir araç değil.

Yağ eksiltme oluyor doğrudur. Daha önce yine dizeli vardı bende ama otomatik değildi onda da oluyordu. Motorun hiçbir yerinde kaçak sızıntı görünmüyor. Egzostan atmıyor. Ama oluyor ve 10000kmde 1ltye yakın oluyor. Ama onun için sanayiye gitmeye gerek yok yok 5000 kmde yarım lt yağ eklemek 15lira :) kaputu aç doldur.
Japon araba sanayi düşmanı derken; motor kolay kolay arıza vermez, şanzuman defransiyel arıza vermez, alt takım yürür masrafsız.
Boş zamanınızda servisleri dolaşın bakın. Toyota honda servilerinde 1 2 araba var. WV Opel Renault Pejo servislerine gidin önceden sıra almanız lazım. Demek istediğim bu.

BBNET
Geri