En iyisi kendimiz!.. :idea: Ama kendimin dışında ben Pc karşısında değilken korusun diye her ay farklı bir antivürüs kullanıyorum. Kaspersky, avast, nod32, panda, norton, bitdefender, avg vs.vs. ve diğer koruyucu programları beraberinde kullanıyorum (Usb disk sec. vb.) bazılarını 1 ay bile kullanmıyorum.zambak06' Alıntı:arkadaşlar hem bilgisayarı yormayan hem de iyi koruyan en iyi antivirüs hangisi?
Hocam yüzsüzlük olmazsa rica etsek lisansları bize de gönderir misiniz? :mrgreen: :mrgreen:ilk3r' Alıntı:Kasersky internet security 2010 yeni versiyonu bilgisayarı hiç yormuyor. Dünde 2 adet 1 yıllık ücretsiz lisans aldım. Benden rahatı yok şimdi![]()
yigido03' Alıntı:Hocam yüzsüzlük olmazsa rica etsek lisansları bize de gönderir misiniz? :mrgreen: :mrgreen:ilk3r' Alıntı:Kasersky internet security 2010 yeni versiyonu bilgisayarı hiç yormuyor. Dünde 2 adet 1 yıllık ücretsiz lisans aldım. Benden rahatı yok şimdi![]()
bilgisayarbilisim.net'in kapanmasını mı yoksa başka forumlardanda bulabileceğin antivirüslerin bu forumda ayağına gelmesini mi tercih edersin hocam? Bu tarz paylaşımlar üyelerinin adı sanı bilinmeyen forumlarda çokta sıkıntı çıakrmayabiliyor. Ama üyelerinin tamamı devlet memuru konumundaki forumlarda taktir edersinizki çok daha fazla dikkat çekiveriyor.tuncay2744' Alıntı:ya önceden bu sitede hep paylaşım olurdu? ne olmuş buraya böyle? arama yapıyorum antivirüs indirmek için bulamıyorum ya..Şimdi kimsede Nod 32 nin son versiyonu yokmu? Smart security de olabilir...