sambal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 359 3 Kasım 2015 #1 http://www.sahibinden.com/240674962 bu araba nasıl arkadaşlar, bilen, kullanan var mı?
T tzcn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 514 4 Kasım 2015 #2 Ekspertiz: Araçta bir parça değişen (sol ön çamurluk) iki parça boya (ön kaput,sağ arka kapı) mevcuttur. Başka boya ya da değişen yoktur. NOT: Araç ekspertizlerine tamponlar dahil edilmemektedir. Demek ki bir tampon değişik bir tampon da boyalı... Araç güzel hocam, kullanmadım ama son zamanlarda çevremde tutulmaya başlanan bir araçtır.
Ekspertiz: Araçta bir parça değişen (sol ön çamurluk) iki parça boya (ön kaput,sağ arka kapı) mevcuttur. Başka boya ya da değişen yoktur. NOT: Araç ekspertizlerine tamponlar dahil edilmemektedir. Demek ki bir tampon değişik bir tampon da boyalı... Araç güzel hocam, kullanmadım ama son zamanlarda çevremde tutulmaya başlanan bir araçtır.
A aradaugrarim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 523 4 Kasım 2015 #4 Bu Octavia'lardaki 100bin den sonra yağ yakma ve dökülmeye başlıyor söylemleri şehir efsanesi mi yoksa kronik midir?
Bu Octavia'lardaki 100bin den sonra yağ yakma ve dökülmeye başlıyor söylemleri şehir efsanesi mi yoksa kronik midir?
bomax01 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,929 4 Kasım 2015 #5 hocam skoda araçları iyidir. Yeti vardı ev aldığım için satmak zorunda kaldım, araçtaki rahatlığı konforu ve güvenliği arıyorum.
hocam skoda araçları iyidir. Yeti vardı ev aldığım için satmak zorunda kaldım, araçtaki rahatlığı konforu ve güvenliği arıyorum.