2009 model VW JETTA fikirleriniz.

Kodla Büyü

sinaaat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 2009 model 1.6 lt 102 HP düşünüyorum ama, primeline ,midline,..gibi donanım seçenekleri var.Fiyatlar 30 - 40 arasında değişiyor.
Açıkcası bu donanım özelliklerini ve ayrıntılarını bulamadım bilen ve bu modeller hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

fsi ve tsi modellerinden uzak durun yeter onun haricinde. vw farkını hissedersin eminim. ama daha ucuz olsun dersen. skoda octavia da düşünebilirsin.

30-40 arası fiyat düşünüyorsan Bence :

1. Dizel Düşün (Gezecem diyorsan)
2. Km si düşük Ford Focus, Toyota Corolla, Opel Astra olabilir mesela
3. Hangi arabayı alırsan al en fullerinden almaya çalış. Gerçekten memmun kalırsın. çünkü adam 2001 model full aracını senin 2009 model baz model aracının yanına çektiğinde farkı anlarsın :)
4. Alman sağlam yok öyle yok böyle diyenlere kulak asma. Paran gücün neye yetiyorsa, ihtiyacın neyse onu al. Yolları bozuk olan bir yerde Civic 2009 model araç sahiplerinin karayollarına küfür edip durmalarına şahidim. :)

Ne alırsan al en güzeli senin aracındır, gerisi yalan.

Şimdiden kazasız belasız sürüşler.

Saygılar

millet norm peşinde siz araba merakındasınız... :D

ama sizde haklısınız hobilerle uğraşmak. insanı bir nebze rahatlatır.. :+1:

rustuarslan' Alıntı:
millet norm peşinde siz araba merakındasınız... :D

ama sizde haklısınız hobilerle uğraşmak. insanı bir nebze rahatlatır.. :+1:

Valla benim en büyük hobilerimden bir tanesi... yalan yok :)

Hep dert, hep keder. :) Kafa dağıtmak için iki günde bir arabamı yıkayıp paklıyorum. Telefon kapalı, hafif müzik açık. 2 saatlik terapi ;)

bu 102 PS lik model zaten VW klasik motoru ve LPG ye uygun olduğu için özellikle tercih ediliyor.Yani LPG li olacak makina.
ama şu ana kadar anladığım kadarı ile donanım açısında farklılıklar çok fazla mesela güvenlik paketli olanlarda 10 havayastığı +ASR +ESP var.Tour diye bir modelde dolu bi model...

BBNET
Geri