2009 Hyundai Getz aracımı satıyorum

Kodla Büyü
öğretmenlerim aracın bir pazarlık payı var tabi,
sorunsuz, masrafsız, hatasız ve yakıt cimrisi arabaya binmek isteyen için ideal.

hayırlı satışlar. fiyat yüksek biraz ama km düşük olması ve değişen boya olmaması iyi

ne kadar yakıyor hocam ? yol bilgisayarı ile bakıyorsanız lt olarak söylerseniz daha iyi olur

hocam absli modelse fiyat gayet normal ben boş olan 33bindeki aracıma lokal boya var değişen yok 21500 istiyorum

halukk' Alıntı:
ne kadar yakıyor hocam ? yol bilgisayarı ile bakıyorsanız lt olarak söylerseniz daha iyi olur

öğretmenim yakıt tüketimi şehir içi kullanıma göre 20-25 kuruş arası değişiyor (klima) şehirlerarası tüketim ise 20kuruşun altında. yol bilgisayarı olmadığı için araçta ben kendi verilerimle sizi bilgilendirebildim.
Binicisine birebir bi araç.

Ben de araba almayı düşünüyorum. Dizel era, 206, clio, linea araştırıyorum. Yakıtı,vergisi, yıllık bakımı düşük olanlardan yani. Aslında yakın da sayılırız. Fethiye-antalya ama herkes çok dediğine göre bi bildikleri vardır herhalde. nasipse kasım sonu piyasalar durulunca alıcam. İlanın duruyo olursa görüşürüz olmazsa hocam.

gitarist6207' Alıntı:
öğretmenlerim aracın bir pazarlık payı var tabi,
sorunsuz, masrafsız, hatasız ve yakıt cimrisi arabaya binmek isteyen için ideal.

en azından burada pazarlıksız fiyatınızı yazmanızı beklerdim...ne de olsa forumdaşız.... 8)

BBNET
Geri