2009 ford fiesta 1.4 benzinli

Kodla Büyü

halaçoğlu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar fiyatı 22.000 daha önce tecrübesi olan var mı yakıt tüketimi nasıldır. tüp taktırsam performansı çok etkiler mi?

samet_uğur' Alıntı:
performansı fazla etkilenmez, fiyatı piyasaya göre uygun,zaten az yakıyor tüpte koklar sadece..:)

teşekkür ederim internette araştırdım 100 km de 10 lt benzin yakıyormuş ama sen az yakıyor demişsin

internette biçok şey yazıyor hepsi doğru olacak değilya, ben biliyorum söyledim gerisi sana kalmış...

samet_uğur' Alıntı:
internette biçok şey yazıyor hepsi doğru olacak değilya, ben biliyorum söyledim gerisi sana kalmış...

çok yakıyor diye almakta tereddüt etmiştim ama şimdi iyice kafama yattı sağol allah razı olsun hocam ilgilendiğin için

bence dizeline bak hocam,

tüp işine hiç girme! bu arada bende ilgileniyorum bu arabayla ama

içeri fazla ses aldıgından bahsediyorlarr.

aakcakaza' Alıntı:
bence dizeline bak hocam,

tüp işine hiç girme! bu arada bende ilgileniyorum bu arabayla ama

içeri fazla ses aldıgından bahsediyorlarr.

iyi arabadır, içeri aldığı ses honda ve toyotadan fazla değildir.

benzinlisinin az yaktığı pek düşünmüyorum hocam... az km yapıyorsan benzinli yoksa dizel düşün.

yakıtını test eden var mı kafam karıştı şimdi bazı hocalarım az yakar diyo bazıları çok yakar diyo

2006 fiesta dizel kullanıyorum. yakıtı az, dizel tafsiye ederim. benzinli gercekten fazla yakıyor, bagajı küçük, tüp taktıracam diyorsan bagajda geriye pek bir yer kalmıyor.

fiyat bana da uygun geldi yeni kasası bence güzel. ben çok yaktığını düşünmüyorum 1.4 motor ama benzin 4 lira olunca ne kadar az yaksada çok. bence sen nette lpg taktıranları bir araştır ve lpg olayına gir. dizel olsa daha iyi yakıt açısından ama ozamanda fiyatı artar aracın normal olarak. şimdiden hayırlı olsun hocam

hocam ben 1 aydır 2009 fiesta dizel kullanıyorum. (1.4 tdci titanyum)
yeni aldığım için yakıt tüketimini bikaç kez denedim.

210 km de 32 tl lik yakıt tüketti. (şehirler arası yol) """km ye 15 kuruş""" ****1 litre ile 22 km yol****

200 km şehiriçinde de 40 tl lik yakıt tüketti. """km ye 20 kuruş""" ****1 litre ile 16 km yol****

şehir içi bana biraz fazla gibi geldi ama daha arabaya alışamadım onun içindir belki diye düşünüyorum...

ben 2007 1.4 TDI modelini kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır; maşallah çok memnunum nazar değmesin. Eğer satmayı düşünürsem de yeni kasasının 1.4 TDI motor olanını tercih ederim. Yakıt olarak harika araçlar..

arkadaşlar fiesta 2004 ve 2007 arası tdi ler fiyat aralığını nedir en standart modelinin?

2009 ford fiesta 1.4 disel kardeşim kullanıyor.Yakıt olarak gerçekten az yakıyor.İçeriye biraz fazla ses aldığı doğru ama onada çare bulmuşlar 200-300 e yalıtım yaptırabiliyomuşsun.

Benzinli fiestaya tüp taktırınca bagajın yarısına yakını doldu. Eğer bu sizin içi sıkıntı değilse benzinli fiesta, dizelden daha iyidir. Tüplü fiesta 75tl ile 585 km yol yaptı. Buda km de yaklaşık 128 tl ye tekabül ediyor. LPG nin ucuzlaması ile aynı km daha ucuza gidebilecektir.

Hocam bende 2006 dizel modeli vardı. Geçen yaz sattım. İçine fazla ses alıyordu. Km'ye de 18 kuruş civarı yakıyordu.

bi arkadas benzinlisinin çok yaktığından dert yanmıştı
eski kasa dizeller içine çok (motor) ses alıyor traktör gibi aynı :) yenilerini bilmem ama ben alacak olsam dizel alırdım

hocam eğer alacaksanız nacizane görüşüm dizelini almanız yönünde. tüp müp hikaye. ee şimdi benzinlisini alacaksınız daha bide tüp takılacak ki tüp taktırmadan binmek demek her benzinliğe yanaştığınızda içinizin cız etmesi demek onun yerine 2010 yerine daha düşük model ama dizelini alın derim.
22 bini gidip tüplü bi arabaya vermektense dizeli alıp rahatça gezip dolaşmak bana daha mantıklı geliyor. yine de siz bilirsiniz ama benim görüşüm bu şekilde. şimdiden ne alacaksanız hayırlısıyla kazasız belasız binmeyi nasip etsin Rabbim.

BBNET
Geri