2008 YILI 1. DÖNEM EĞİTİCİ FORMATÖR ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRMELE

Kodla Büyü

kalender

Site Gezgini
Mesajlar
46
ARKADAŞLAR 2008 YILI 1. DÖNEM EĞİTİCİ FORMATÖR ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRMELERİ AÇIKLANDI. EKTEDİR...
 

Ekli dosyalar

  • 2008egiticigorev.rar
    266.1 KB · Görüntüleme: 279
nerden başvurdular

bu nasıl iş anlamadım birileri kendi kendini görevlendiriyor ! Hayırlısı meb çalışıyor ilerliyor :+1:
 
2007-2.Dönem Görevlendirmelerinin aynısı arkadaşlar. Görevlendirilenlere hayırlı olsun, görev isteyenler de Nisan ayına kadar yapılacak sınava iyi çalışsınlar. Eğitici sayısı 600 den 1000 yada 1500 e çıkacakmış.
 
Nisan ayına kadar yapılacağını Eğitek deki yetkili kişilerden duymuştum. Kesin olmasa da Büyük bir ihtimalle...
 
kpss sınavı gibi 2 oturum yapacaklarmış 1. ortak olan sınav 10:00 da uzmanlık sınavı ögleden sonra (en fazla 2 alan seçilecekmiş)
 
Sınav büyük ihtimalle nisan ayından sonra. Çünkü 21 Ocaktan 4 Nisana kadar eğitici formatörlerin çeşitli kurs ve seminerleri var. Bu nedenle sınav nisanın ortasından sonra olur.
 
25485a' Alıntı:
Sınav büyük ihtimalle nisan ayından sonra. Çünkü 21 Ocaktan 4 Nisana kadar eğitici formatörlerin çeşitleri kurs ve seminerleri var. Bu nedenle sınav nisanın ortasından sonra olur.

oradaki kurslara bakma hocam. zaten kurslara re'sen cagırıyorlar. 21 ocakta baslayan kurslar var (hatta benim de kursum var) ama bence bunlar da sınavdan sonra olsa daha ii olurdu.
 
21 ocakta yalovada kurs var eğiticilere bende gidecekler arasındayım ve denildiği gibi mart sonuna kadar planlanmış kurslar var. Sınav kurslardan sonra yapılır bence de.
 
arkadaşlar haziranda bir çoğumuz helleşmek zorunda kalacağız gibi
 
Geri
Üst