tabiki dizel hatta ben de düşünüyorum 2007-08 dizel fiesta. ama km cok olmayacak , düşürülmüş olmayacak kazasız temiz bi dizel. neden mi dizel bazıları der ki diizelin masrafı cok , öyle bişey yok benzinlide 10000 de ne değişiyosa dizelde de aynı extrası varmı? yağ yağ filtresi, hafa filtresi, polen filtersi, isterseniz buji ve benzin filtresi. dizelde extra ne var değişen? ancak cok km yapan ve eskiden euro dizel kullanmayan araçlarda 100-150 binden sonra enjektör sorunu cıkabilir o da şans işi kimi 200 bin yapar bişey cıkmaz. kimi der ki senede 10.bin falan yapana gerek yok dizel almaya. BENCE yanlış, 1.4 benzinli istanbul içi 30-35 krş dan aşağı yakmaz. hadi yaksın 30 krş. dizel 20 krş u geçmez. senede 10bin yapanda MİNİMUM 1000 tl yakıttan tasarruf eder. 1500 TL ye kadar da çıkabilir. 2008 model dizel alan biri en aşşa 3 sene binse minimum 4000 tl yakıttan kar eder ki bunlar cok az kullanımda. bugun benzinliyle dizel arasındaki 1-2 bin tl farka kesinlikle değer. diyelimki az km yaptı. bugun fark veren satarkende düşük km li arabayı benzinliden cabuk ve pahalı satar. yok eğer cok km yaparsa yakıttan zaten hesabını yaptık karlı çıkar. özet her yol dizele çıkar. temiz 2007-2008 fiesta dizel satan varsa bana ulaşabilir. ayrıca fiesta dizel kullanan varsa yorum yaparlarsa sevinirim, performans, yol tutuş, yakıt, konfor, arabaya şoför hariç 4 kişi bininceki performansı vs. çok yazdım sanırım kusura bakmayın...