2008 Focus 1.6 Trend 32.500 TL?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DotCom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
2010 model otomatik vites titanium anahtarsız çalıştırma özellikli fokusu 38500 e verdilerde sordurdum ford çalışanına taş çatlasa 36 ederi demişti var sen hesap et

Aracın plakasını niye saklarlar anlamış değilim? İşkilleniyor insan.

boş paketlere yaklaşma hocam iki ayda arabadan soğutuyorlar adamı o yok bu yok şu niye yok . bende 2009 focus trend vardı sonra satıp titanium aldım rahat ettim :D

Bir iki gün önce 2007 dizel collection sedan focusu 28000 e verdik uzun sure bekledik en fazla 29000 veren oldu cok temiz olsa dahi bukadar fark olmaz helede trend benzinli peh diyorum

dndd' Alıntı:
Bir iki gün önce 2007 dizel collection sedan focusu 28000 e verdik uzun sure bekledik en fazla 29000 veren oldu cok temiz olsa dahi bukadar fark olmaz helede trend benzinli peh diyorum

Kaçan bir fırsat daha o zaman.
Km kaçtı hocam.

DotCom' Alıntı:
dndd' Alıntı:

Km kaçtı hocam.
Bende focus 2006 ghia var düşünürsen hocam.Km 154000 .Km çok değil normal:)

iambilisimci' Alıntı:
DotCom' Alıntı:
dndd' Alıntı:

Km kaçtı hocam.
Bende focus 2006 ghia var düşünürsen hocam.Km 154000 .Km çok değil normal:)

Fiyat nedir hocam?

Hangi ildesiniz.

arkadaşlar hazır 1-2 fiyat vermişken
2012 model dizel manuel auris comfort extra aracım var. değişen vb. herhangi birşey yok.
kaç para eder sizce?
ya da kaç para yazarsam uygun zamanda satarım?

designbote' Alıntı:
2012 model dizel manuel auris comfort extra aracım var. değişen vb. herhangi birşey yok.
kaç para eder sizce?
40 eder

designbote' Alıntı:
kaç para eder sizce?
Araç sahibi sensin hocam piyasasını en iyi sen bilirsin.sahibinden.com daki diğer ilanlara bak.

hocam ilanı koyar mısın buraya aurisin bakalım.Bende arabamı satacam 1.3 corsa var dizel.

Boya takıntısı olan aramasın demiş yani aracın muhtelif yerlerinde boya olabilir.Ona göre pazarlığınızı yapın.

Hocam ben de 2009 2010 otomatik bakıyorum. 2009 otomatik trendler bu fiyata zaten. Trend boş modeli.

bu nisan ayında 2010 trend otomatik lpg li boyasız değişensiz, çelik jantlı, ekstra sıfır kış lastikli olarak 31.500 e satmıştım. piyasa güzel olmuş

BBNET
Geri