2008 Eğitici Formatörlük Sınavı Başvuru Hakkında Bir Soru!

Kodla Büyü

polathanem

Site Gezgini
Mesajlar
47
15.02.2007 de göreve başladım sınavın son başvuru tarihi 15.02.2008
15.02.2008 de stajerligimi kaldırttırabilirmiyim yoksa 15.02.2008 mesai saati sonundamı kalkar ben mesai saati içinde kaldırttırısam eğer başvurumu yaparsam bu geçersiz kılınırmı arada kaldım bilen varsa cevaplayabilir mi?
teşekkürler
 
stajerliğin kalkması için 15.02.2008 tarihinde gerekli yazışmaların yapılması gerkir. Gerekli işlemlerin ve onayların sonucunda stajerliğin kalkar. bu süreçte 1 ay sürebilir.
 
Biraz zor 5.02 itibarıyla kalkar ama bu arkadaşın söylediği gibi bir iki ay sürer işin zor...
 
uygulamalı stajyer formunun okuldan milli eğitime gitmesi ordan not verilmesi valiye vs. .vs imzalatılmasından sonra özlükten ilsise işlenerek stajerlik kaldırılıyor benim bildiğim kadarıyla ve burdaki özlük şefiyle görüştüm eğer dosyam okuldan 2-3 gün önce gönderilirse 15 inde stajerliğini kaldırırım dedi. bende müdürümle görüştüm tamam dedi ben 15 inde kaldırılacağını umuyorum benim merak ettigim bu şekilde başvurabilir miyim?
 
yok ben parayı bugün yatırdım zaten. başvuru formunun da diger yerlerle bir alakası yok herkes istese parayı yatırıp başvurabilir ama şartlara uymadığı için geçersiz olur sorun olmaz orda bence benim merak ettiğim ben 15 öğlene kadar stajerliğimi kaldırttırsam ilsisten öğleden sonra başvurumu yapıp onaylatsam kabul edilirmi benim merak ettiğim stajerlik 15 akammı kalkar 14ü akşamımı nasıl hesaplanıyor bu onu merak ediyorum asıl konu burda stajerliğin kalkmasıyla ilgili şimdi arasam tarasam bi mevzuattan bulur incelerim ama hani dedim bilen varsa cvplayabilirmi kısa yoldan :D
 
bu sınavı kazandık diyelim bize getirisi ne ücretimiz artıyor mu, mesai saatlerimiz ne, yaz tatili var mı kaç gün, sürekli nerede çalışacağız, ne iş yapacağız , ebf nin kadrosu var mı yani sınavı kazanır görevlendirilirsek artık ebf kadrosu ile mi çalışacağız lütfen bilen biri anlatsın
 
Geri
Üst