2007 ford fussion

Kodla Büyü

alley_upp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mrb arkadaslar ben araba satın almayı dusunuyorumda suan 2007 model 112 bınde bır ford fussion var fıyatı da 23 cıvarı arabada kesınlıkle boya darbe felan yok fussıon hakkında yorumlarınızı ve bu fıyata bu araba alınırmı

fusion, namı değer cip yavrusu... şu arabaların pahalandığı dönemde temizse kaçırma al yoksa çok incelersen alınmıyor..

Hocam benim babam. 2010 yılında 0 km TDCI Fusion ' u 29 a aldı. Balıkesir - Akoto dan.

Zaten şu an 2. ellerde fiyatlar yüksek. Pahalı sizin baktığınız.

İyi düşünmenizde fayda var.

Saygılar

Bu araç yüksekliğinden dolayı az da olsa SUV görüntüsü veriyor.Bu tarafını beğeniyorum.Aile arabası.

ARABAYI 22 BINE ALDIK HOCALARIM SUAN ICIN BIR SIKINTI YOK GIBI GALERICI BI TANIDIK VARDI 22 YE SEN ALMAZSAN BEN ALAYIM DEDI :D

Hayırlı olsun. En iyi araba en güzel araba kapının önünde duran senin aracındır hocam.

Kazasız belasız cezasız sürüşler.

Saygılar

Hocam araba fiyatı pahalı olup olmadığından ziyade bu kadar para bu arabaya verilir mi bunu düşün derim. Herkesin görüşüne saygım var jeep havası olan bir araba deniyor. Bu arabayı kullanan arkadaşlarrın yorumları daha gerçekçi olacaktır. Ben kullandım ve söyleyebileceğim en kötü özelliği yol tutuşudur. Viraja girdiğinde kesinlikte kendini güvende hissetmezsin yol tutuşu çok kötü, biraz da aracın yüksek oluşundan kaynaklanıyor. Konfor desen ona keza. 22 gibi bir bütçe ayıracaksan ve dizel olsun diyorsan tavsiye edeceğim araba peugeot 307 olur. Bu arada baktığın araba dizelse yüksek km dizel de masraf çıkarma ihtimalini yükseltir en başta turboda sorun yaşarsın

BBNET
Geri