2007 dizel punto

Kodla Büyü

DotCom

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba.

2007 dizel punto
125 bin km
2 kapı hariç boyalı
Boyalar farklı zamanlarda ufak çizikler dolayısıyla serviste yaptırılmış

Resimleri mevcut

Tavandaki boyayı sonradan öğrenmiş satıcı. Güneş yanığı veya fabrikada sürtmeden olabilir diyor

Ön ve arka tampon değişmiş

Metalik renk olduğu için parçalar komple boyanmış

Bu araba ne kadar eder?

Fiyat 23 bin TL. Pazarlık yapılmadı henüz

servis kayıdında tavan boyasının kaydı varmı hiç biyerin fotografı olmasa tavanın olsa o bile yeter , ben olsam almazdım ne me gerek hocam 1-2 yaş aşagısına binerim kafam rahat olur satmayı illa düşünme aman satarken tavan sıkıntı olur deme ya güneş yanığı değilse , direkler şaseler bilmem neler işin bide o tarafı var

Tavan boyasının fotoğrafı yok. Şu anki sahibi de satma aşamasında öğrendiğiniz söylüyor. Galeriden almış.

Direklerde şasede birşey yok gibi. Ustaya göstermedik daha pazartesi gösterebileceğiz. Karasız kaldım

DotCom' Alıntı:
Tavan boyasının fotoğrafı yok. Şu anki sahibi de satma aşamasında öğrendiğiniz söylüyor. Galeriden almış.

Direklerde şasede birşey yok gibi. Ustaya göstermedik daha pazartesi gösterebileceğiz. Karasız kaldım
tavan boyalıysa ileride sizde satarken bin bir takla atmak zorunda kalırsınız..Aracın fiyatı gerçekten çok çok uygunsa alın ; yoksa hiç bulaşmayın..

Fiyat 23 bin TL. Pazarlık yapılmadı henüz.

Ruhsat tarihi e-devlette 2008 görünüyor ancak , arabayı 2010 yılında satın almış şu anki sahibi. Bu durum neden kaynaklanabilir?

almazdım hıcam sen bilirsin piyasada başka araç mı yok, giderdim kapı yada çamurluk değişmiş olanını alırdım tavan temız olurdu :D

birde bişey dicem direklerde birşey olmadıgını nasıl anladınız ustaya baktırmadık dedınız de

g.cetin.66' Alıntı:
almazdım hıcam sen bilirsin piyasada başka araç mı yok, giderdim kapı yada çamurluk değişmiş olanını alırdım tavan temız olurdu :D

birde bişey dicem direklerde birşey olmadıgını nasıl anladınız ustaya baktırmadık dedınız de

Birşey yok gibi demiştim hocam. Biraz da satıcının söyleminden etkilenerek.

bu sartlarda fiyat 18 bin en fazla hocam araba pert olmus haberi yok adamin :)

tavan boyalı sıkıntı olur.. 23 e pazarlık yapsan ne olur .. çokkk inmesi lazım..

DotCom' Alıntı:
g.cetin.66' Alıntı:

sen adama ne bakıyon hocam adamlar öyle bir tilki olmuşlar ki utanmasalar adamlar nenelerini boyayıp kız diye satacaklar , satıcı herşeyi der sen geç o işi 23 ten çok çok ne iner ne inmez sen hesaplayasın ama dedigim gibi temızı olur 1-2 yas kucuk olur yada bı degısen ıkı degısen olur kaput bagaş arka taraf hassas yerler

g.cetin.66' Alıntı:
DotCom' Alıntı:
g.cetin.66' Alıntı:

sen adama ne bakıyon hocam adamlar öyle bir tilki olmuşlar ki utanmasalar adamlar nenelerini boyayıp kız diye satacaklar , satıcı herşeyi der sen geç o işi 23 ten çok çok ne iner ne inmez sen hesaplayasın ama dedigim gibi temızı olur 1-2 yas kucuk olur yada bı degısen ıkı degısen olur kaput bagaş arka taraf hassas yerler

Doğru söylüyorsun hocam.

Fiyat uygun geldiği için değerlendireyim demiştim. Ama bu sefer de olmadı galiba.

Hayırlısı artık , araştırmaya devam.

Açıklamalarınız için teşekkürler

DotCom' Alıntı:
Merhaba.

2007 dizel punto
125 bin km
2 kapı hariç boyalı
Boyalar farklı zamanlarda ufak çizikler dolayısıyla serviste yaptırılmış

Resimleri mevcut

Tavandaki boyayı sonradan öğrenmiş satıcı. Güneş yanığı veya fabrikada sürtmeden olabilir diyor

Ön ve arka tampon değişmiş

Metalik renk olduğu için parçalar komple boyanmış

Bu araba ne kadar eder?

Fiyat 23 bin TL. Pazarlık yapılmadı henüz

punto kullanıyorum hocam kesinlikle araba pahalı 18-19dan fazla verilmez zannımca

sıkıntısız olsa maksimum 20 21 eder

aktasankara' Alıntı:
6 ay önce 2009 2 parça boya değişensiz lpgli beyaz punto aldım 23bin civarı ona göre hesapla hocam

Hayırlı olsun hocam

iyi bir fiyata almışsınız.

gerçi dizel farkı mevcut. temiz olması önemli.

BBNET
Geri