2007 Civic Elegance -OTOMATİK--Satılık--60 bin de..

Kodla Büyü
hocam yanlis anlama ama senin arabanin aynisi siyahi 100.000 de tuplusunu 900 tl hasar kayitlisini ogretim gorevlisinden ordu fatsadan arkadasimiza 42.000 tlye aldik geldik otomatik vites sanroof vb.hersey seninki ile ayni...yani demem o ki piyasa durgun degildir belkide

hocam ne zaman aldınız??şu anda bi piyasasına bakın;bence istediğim fiyat gayet makul;ayrıca 43 'ü de gördü aracım ben satmadım...

Çok şükür aciliyeti de yok;olmadı koşullarımı zorlayıp LPG yi kendim taktıracağım ve 100 bin km ye getirip satacağım;o zaman belki 41 e bırakırım....

spider23' Alıntı:
hocam ne zaman aldınız??şu anda bi piyasasına bakın;bence istediğim fiyat gayet makul;ayrıca 43 'ü de gördü aracım ben satmadım...

Çok şükür aciliyeti de yok;olmadı koşullarımı zorlayıp LPG yi kendim taktıracağım ve 100 bin km ye getirip satacağım;o zaman belki 41 e bırakırım....
43 e hemen ver

enteresan honda ES 7 - otomatiklere 40 bin istiyolar--honda jazz 2006 model düşük km de olanlara 39 - 40 istiyolar...bizim araba çöpmüş..3 ay önce fiyatla daha makuldu sayın hocam malum kış piyasası..şu anda AĞIR hasar kayıtlı-komple boyalı 100 bin km devirmişler 39-40 lardan kapı açıyor...buyrun 42 ye eşdeğerini daha temizini-düşük km li ve bakımlısını bulun satayım hemen..

BBNET
Geri