2006 Polo tüplü aracımı satıyorum.

Kodla Büyü
Forumda yapılan acımasız yorumlardan sonra gelecek yorumlardan da çekinir olduk :D :D :D Hayırlı satışlar olsun hocam.. :++:

aynenbadi' Alıntı:
rengi çok kötü:) (buraya koyuyorsan eleştirilmeye açık olucaksınız)
ifadeye bak ya..Buraya koyuyorsan eleştirilmeye açık olacaksınız ne demek hemşerim.Burası paylaşım yeri diyebiliyordum.Molla Kasımların toplandığı yer olduğunu zannetmiyorum.

geceyolcusu2002' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
ifadeye bak ya..Buraya koyuyorsan eleştirilmeye açık olacaksınız ne demek hemşerim. Burası paylaşım yeri diyebiliyordum. Molla Kasımların toplandığı yer olduğunu zannetmiyorum.
hocam siz bu forumda yeni misiniz?

geceyolcusu2002' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
ifadeye bak ya..Buraya koyuyorsan eleştirilmeye açık olacaksınız ne demek hemşerim.Burası paylaşım yeri diyebiliyordum.Molla Kasımların toplandığı yer olduğunu zannetmiyorum.

İyi de arkadaşım ona bakarsan burası galeri değil. Paylaşım yeri deyip hem arabanın reklamını yapacaksın hem de eleştiriye karşı olacaksın.

Hocam eleştiriye bence de açık olmalısınız. Neticede bir ilan var ve herkes görüşünü belirtebilmeli. Bence ilk yoruma biraz sert bir çıkış yapmışsınız. Hayırlı satışlar dilerim.

Arkadaşım aracını otomobil kulübü bölümüne satmak için koyarsan elbette olumlu eleştiri de olacaktır olumsuz da.
Nitekim bundan önce yüzlerce paylaşımda olduğu gibi. Olumsuz yazmayın, eleştiri istemiyorum dersen yanlış olur.
Kimseyi sınırlandırmamalısınız.

Arkadaşlar sakin. Eleştiri illaki gelecektir hakaret olmadıktan sonra. Ayrıca otomobil bölümü varsa satış yapan arkadaşın paylaşmasında mahsur yok bence. Tabi rengini beğenmedi diye yazana da fiyatı çok diyenede bişey diyemezsin.

hocam derdimi anlatamadım galiba.Adam elini beline koymuş yorum yapıyor.Araba üzerine konuş hiçbir demem.Bu modeller tutulmuyor de hiçbir şey demem.Bu arabanın şurası şöyle de inanın sesim çıkmaz.İşi biliyor derim. Ama allah için söylüyorum bu rengi beğenip de arayan varken ne demek rengi çok kötü.renkler ve zevkler tartışılmaz.
Adamın arabayla işi gücü yok. Adamın arabasına satmasına taş koyan ve bunu da zevk amaçlı yapan birçok kişi gördüm bu forumda..

şaka şaka, hemen kızma. Biraz sakin ol sayın hocam. Allah güle güle satmaı nasip etsin. Çevremizdekilere araç hakkında bilgi veririz....

bende de gri polo var, 2007 TrendLine 1.4 Tüplü ben de 26.750 TL diyorum. 77Bin. buyrun

Hayırlı satışlar hocam, 2 ay sonra 45 bin lira fiyatla polomun ilanını buraya ekliycem forum ahalisi hazır olsun :P

araba temiz km iyi fiyat anlasilabilir seviyede tek sorun gercekten renk... beyaz olsa tadindan yenmez

geceyolcusu2002' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
yok yok ağzımı bozmucam,arkadaş yeni sanırım :))
arkadaş burası galerimi git galeriye ver aracını o zaman,sen foruma koyarsan ben de araban hakkında yorum yaparım,ayrıca arabasına kötü uorum alanlar nedense şahsını eleştiriyoruz gibi algılıyorlar...ben şahsı fikrimi söyledim renkten kaybediyor,rengini görürgörmez kapattım sayfayı,inan fiyatına bile bakmadım :+1:

geceyolcusu2002' Alıntı:
hocam derdimi anlatamadım galiba.Adam elini beline koymuş yorum yapıyor.Araba üzerine konuş hiçbir demem.Bu modeller tutulmuyor de hiçbir şey demem.Bu arabanın şurası şöyle de inanın sesim çıkmaz.İşi biliyor derim. Ama allah için söylüyorum bu rengi beğenip de arayan varken ne demek rengi çok kötü.renkler ve zevkler tartışılmaz.
Adamın arabayla işi gücü yok. Adamın arabasına satmasına taş koyan ve bunu da zevk amaçlı yapan birçok kişi gördüm bu forumda..
cikletmi alıyorum arkadaşım ben? tabiki ilk bakacağım şey renk olur arabada,git bi bayiye sıfır araçları incele renklerine göre fiyat farklılıklarını görürsün,bu işte acemi olduğun belli birader,nese takma her malın bir kör alıcısı vardır,renkler ve zevkler tartışılmaz 8)

Eski arabam lacivertti ve rengini çok seviyordum, neyse sattık hem piyasada fazla rağbet var diye hemde toz göstermesin diye beyaz renkli 0 araç aldım. Ama beyazı hiç sevemedim. Ben sıfır araç konfigürasyonu oluştururken kırmızı renk bir çok araca çok yakışıyor, mesela yeni astra hb için, bmw 3 için bmw 1 için, ama bir corolla ya bir civic e bir passat a yakıştıramıyorum. Yinede ben insanın sevdiği rengi tercih etmesi taraftarıyım. etrafta hep beyaz gri arabalarla doldu, bir sarı renki araç yok, ruhumuz daralıyor caddelerde...

BBNET
Geri