2006 model megane 1.5 dizel

Kodla Büyü

yamandogan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arabamı satıyorum sahibinden ilan no 194211738
2006 model 120.000 km de 1.5 dizel HB megane dynamic modeli fiyat yüksek mi :)

hocam büyük kazası falan yok kaput tampon değişmiş yetkili serviste yaptırılmış birde arka çamurluklar Boyanmış benden önceki sahibinde .ekspertiz yaptırdım alırken,söylediği gibi çıktı boya değişeni. fiyatlar çok karışık sahibinden de ben aracı 3 ay önce aldım ,4lastik aldım amortisörler fren diski balata biraz masraf yaptım uzun süre binmeyi düşünüyorrum ev ödemesi için ilana koydum satılmazsa kalır kredi çekerim

Arabada masraf yok trigger baskı balata herşeyi değiştirdim 3bin masraf yaptım

yamandogan' Alıntı:
hocam büyük kazası falan yok kaput tampon değişmiş yetkili serviste yaptırılmış birde arka çamurluklar Boyanmış benden önceki sahibinde .ekspertiz yaptırdım alırken,söylediği gibi çıktı boya değişeni. fiyatlar çok karışık sahibinden de ben aracı 3 ay önce aldım ,4lastik aldım amortisörler fren diski balata biraz masraf yaptım uzun süre binmeyi düşünüyorrum ev ödemesi için ilana koydum satılmazsa kalır kredi çekerim
Hocam arabanizi sattiniz mi

Arabayı satmaktan vazgeçmiştim tekrardan satma düşüncem var. Ya bunu yada 2004 symbol dizel aracımızı satacam, ilgilenen varsa

Araç güzelmiş hocam, içinin resimlerini de koysan iyi olurmuş. Fiyat gayet makul, saçma sapan araçların fiyatını görünce sizinki ucuz bile denebilir. Allah gönlünüze göre versin.

BBNET
Geri