2006 Model Getz, 11bin de

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oziie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

oziie

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Baldız arabasını satıyor.. 2006 model ,benzinli manuel 11bin km de.. Sıfırdan farksız, kaza - değişen - boya v.s yok ..
İnternete henüz ilan verilmedi - öğretmen arkadaşlarıma satarım dediğim için bu hafta ilan vermiycez. Bizlerden birinin arabayı almasını isterim, zira ikinci elde biliyorsunuz güven olmuyor - üstelik km si de yok arabanın.. Araç istanbul anadolu yakasında. 17000 düşünülüyor fiyat olarak

hocam bende düşünüyorum ama fiyatınız çok yüksek 15500 16000 gibi piyasa genede hayırlı satışlar

alana satana şimdiden hayırlı olsun.
ben de temmuzda, 2006 model getz i 16.500 e almıştım. 48.000 deydi.
çarpık, boya, değişen parça vs yok ama yine de verdiğim para içime oturdu valla. :mrgreen:
her gün 35 km gittiğim için bir de tüp taktırdım. toplamda 18.000 i buldu. :?

ozkansedef' Alıntı:
temiz se 1000-2000 fazla verilebilir

Araç temiz arkadaşlar.. Sürpriz yok - internete ilan versem galericiler üşüşecek hemen.. Ben arabamı sattığımda da aynı şey olmuştu.. Sahibinden.com a ailanı verdikten 5 gün sonra satıldı araç..
Bu araba da ilan verilirse hemen satılır 3 günde. O yüzden ben önce burada başlık açtım - bugün de öğretmen arkadaşlarıma haber ediyorum yavaş yavaş.
Arabayı gelip görürsünüz, hoşunuza giderse pazarlığınızı yapıp satışınızı alırsınız - güle güle binersiniz.

muratbdg' Alıntı:
Hocam ben de düşünüyorum. 16000 veririm. Uygunsa pm den mesaj atarsın.

Üstad, 2 mesaj üstte hocamızın mesajı var.. 48.000 deki araç 16.500 e alınmış.
Bu aracın km si de yok. Milletin 6 ayda yaptığı kilometre zaten 11.000

çok para be yaa 18,500 lira ...

o paraya 3 öküz alınır yününden sütünden çiftinden faydalanılır :)

ne o Eci galericiliğe de mi başladın....

mtavsanci' Alıntı:
çok para be yaa 18,500 lira ...

o paraya 3 öküz alınır yününden sütünden çiftinden faydalanılır :)

ne o Eci galericiliğe de mi başladın....

En güzeli araba yerine öküz almak , doğru söylüyorsun mustafa.. Hem et de ateş pahası , tam zamanı :)) Yok benim baldız satıyor da, anlamıyor alım satım olaylarından - bide İstanbul sakat yer biliyorsun, o yüzden ben yardımcı oluyorum ona.

Motor konusunda 1.4 dohc motor - 97 hp

fiyat biraz çok hocam. biz kardeşim için aldık 2011 model otomatik vites 1500km de tüplü ve garantiye işlenmiş, 22.000 demişlerdi pazarlık filan 20.000 ne aldık.
hayırlı satışlar..

Lainn' Alıntı:
fiyat biraz çok hocam. biz kardeşim için aldık 2011 model otomatik vites 1500km de tüplü ve garantiye işlenmiş, 22.000 demişlerdi pazarlık filan 20.000 ne aldık.
hayırlı satışlar..

Fiyat konusunda - araç başındayken tekrar pazarlarlık olur cüzzi bir miktar daha.. Ama 16-17 gibi rakamlar olmaz

Pazarlığın, aracı görmeden yapılmaması taraftarı olduğum için başlangıç fiyatı yüksek yazılmış olabilir. Gerçekten almaya niyetli olan , gelir araca bakar, hoşuna giderse el sıkışır, iki tarafın da kabul edebileceği rakama ulaşınca da " hayırlı olsun" denilir satılır.

Aracı takasa veya galeriye verdiğinizde sizler de biliyorsunuz ki aracın ederinin rahat 2000-3000 altında fiyat veriyorlar.. O yüzden size 16.500 fiyat verilmesi gayet normal. Bir kaç mesaj önce bir hocamız 48.000 km de olanını 16.500 e almış. model yılı vs aynı. Bu aracın km si 11.000 olunca fiyatı ne olur bunu orantılayalım - az çok ederi açığa çıkar. Ederinden çok da istenmiyor , az da.

Bu akşam ilanı vereceğim - yabancıya gitmesin - gerçek alıcıya uygun fiyata bırakacaklar haberiniz olsun.

hocam araba gerçekten temizmiş ama kusurabakmayın fiyatı uygun değil. size söyleyeyim araba km orjinal olsa dahi yaşından dolayı 17500 den yukarı zor verirsiniz. neden diye sorarsanız bayi bana 0 için 3 hafta önce 20.750 e kadar indi. ama o da zorla. şimdi sizin araba pazarlıkla 18.000 e düşünüyorsunuz gibime geliyor. siz onu kafanızda 17250 ye kadar düşürün. 17500 e verirseniz sevinirsiniz.

dediğim gibi şimdi o araba km olarak temiz ama yaş olarak 5 yaşında. 3 yıl sonra ona kasko bile yapmazlar.
(Bilgisayar öğretmeni olunca okuldaki bütün öğretmenlerin araba işlerine int. üzerinden bakmaktan bu işte deneyimli oldum artık. tabi müşterilerden komisyonda aldığım çok oldu. geçen hafta da kendime aldım. galeri, bayi hepsinin düşüncelerini biliyorum neredeyse.)

birde arabanız Start paketimi yoksa AB AC modellerinden mi? Şehir neresi?

Üstad ilk mesajıma binaen fiyatı yüksek görmüşsünüz anladığım kadarıyla. Bir çok arkadaştan bu yönde eleştiriler aldım..
Son fiyat hiç bir zaman ilanda yazılmaz - 18.500 değil isterse 20.000 yazsamda fiyatı alıcı belirler. Yüksek yazmamdaki sebep te alıcı olanların araçla ilgilenip - aracı görüp fiyatını ona göre belirlemelerini istemem di.. Ben daha önce de aracımı satarken böyle yaptım - faydasını gördüm..

Madem öyle, söyleyeyim : 17 ye verecekler aracı..

mkaratas' Alıntı:
hocam arabanın özelliği nedir. 1.4 DOCH demişsiniz de START/AB AC hangisi

Onu bilmiyorum tam olarak. Akşam fotoğraflardan bakarım - hangi donanım farklılıkları var AB ile AC arasında?

oziie' Alıntı:
mkaratas' Alıntı:
hocam arabanın özelliği nedir. 1.4 DOCH demişsiniz de START/AB AC hangisi

Onu bilmiyorum tam olarak. Akşam fotoğraflardan bakarım - hangi donanım farklılıkları var AB ile AC arasında?

AB AC aynı kategori içerisinde. startla aralarında fark var. ABS, Hava yastığı vs. farkları. Lastik ebatları, Hoparlör sayısı, elektrikli arka camlar, vs. işte

BBNET
Geri