2006 model dizel corolla

Kodla Büyü

hakankor

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba,

Servis bakımlı, hatasız olan aracım satılıktır.

link kaldırıldı....

sahibinden.com'da dizel , yarı otomatik 2006 terralar arasında en yüksek 2. fiyat. 1.'nin km'si 80.000'de zaten...

arabalara zam geldi galiba yani bu araba için demiyorum sahibinden de sanki fiyatlar artmış ya da bana mı öyle geliyooo!!

öğretmen arkadaşlarım nedense fiyatı biraz abartıyorlar bankadan kredi çekip aldıklarından olmalı maliyetine satış:-) 25.000 TL yi 29.000 tl ye kredi çek olsun sana 25.000 tl lik araba 29.000 ondan sonra maliyetine satış:-)))) kimse kızmasın değerli arkadaşlarım sadece bir yorumm.....

Yorumlar için teşekkürler. Fiyat yüksek gelebilir fakat piyasa biraz yükseliyor, arabamda temiz olduğu için yüksek yazdım.

Fiyat pahali diyen arkadaslari sadece markalarin sitelerine girip c sinifi muadil sifir araclarin fiyatlarina bakmaya davet ediyorum. :)

Sifir arac piyasasi basini alip gidince ikinci elleri de degerleniyor maalesef..

branta' Alıntı:
Fiyat pahali diyen arkadaslari sadece markalarin sitelerine girip c sinifi muadil sifir araclarin fiyatlarina bakmaya davet ediyorum. :)

Sifir arac piyasasi basini alip gidince ikinci elleri de degerleniyor maalesef..

valla bende 2008 modeli var o fiyatta anca gider. fiyat yüksek kabul edelim.

Hocam ne deyim size sabah sabah uykumu açmaya yaradı sizin ilan fiyatı görünce uyku muyku kalmadı :D
cıh hocam bu kadar olmaz yukarda bi arkadaş fiyatların değişimini yazmış ona katılıyorum fakat sen tut 32 .000 bine çıkar :-1:
hayırlı satışlar hocam

g.cetin.66' Alıntı:
Hocam ne deyim size sabah sabah uykumu açmaya yaradı sizin ilan fiyatı görünce uyku muyku kalmadı :D
cıh hocam bu kadar olmaz yukarda bi arkadaş fiyatların değişimini yazmış ona katılıyorum fakat sen tut 32 .000 bine çıkar :-1:
hayırlı satışlar hocam
seventyseven' Alıntı:
seni çılgın seni...

Abuk subuk yorumlar yazmaya gerek yok. İlan ilgilenen kişiler için. isteyen 50 bin yazar isteyen 1 TL.

BBNET
Geri