2006 hyundai getz 1.3 gls sizce nasıl?

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Evet arkadaşlar 79.000 km de bir araç almayı düşünüyorum görüşlerinizi merak ettim.

Bende de aynı araç var. Tüplü ise boyasız ise 19-21 arası piyasası var. Bagaj olmadığından aile arabası değil. Hele tüplüyse hiç değil. Çok az yakıyor, içi geniş, atik, yokuşlarda biraz kasıyor. Fiyatına göre iyi bir araç memnunum. Başka sorunuz varsa alabilirim.

2005 model bende var. Geniş aileler için ideal değil. Ama onun dışında yakıtı çok azdır , parça diğer markalara göre ucuzdur. bu ara piyasa biraz yüksek temizliğine göre 22 bin liraya kadar çıkıyor. Ama seni üzmeyecek bir araba.

İçi geniştir o sınıf araçlara göre bagajı dardır.1,3 performansı pek iyi değildir hocam gaz var mı?

Merhaba arkadaşlar satmayı düşünen varmı ben talibim temiz araba bulmakta zorlanıyorum

görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar araç tüplü olduğu için bagajı çok az yer kalmış. Zaten bekar biri olduğum için sanırım bagaj sorun olmaz şimdilik başka modellere de bakıyorum.

ilsis' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar satmayı düşünen varmı ben talibim temiz araba bulmakta zorlanıyorum
Arabam 2004 GLS çok temiz aldığım fiyata gore çok iyi fiyata gidiyor. Ama ne zaman ilana koyacak olsam kiyamiyorum. O fiyat aralığında alınabilecek en iyi arabadır diyebilirim.

BBNET
Geri