2005 Nissan Almera Hakkında Görüşleriniz

Kodla Büyü

InVinoVeritas

Aktif Üye
Bir süredir farklı araçlara bakıyordum ama ilanı görünce bakmak istedim ve açıkçası hoşuma gitti.
2005 model 60.000km de Nissan Almera 1.5 tekna modeli, aracın ilk sahibi, kazası boyası değişeni olmadığını söylüyor, muayenesi yeni yapılmış, 2 yıl önce LPG takılmış. Arife günü detaylı inceleme, bir yerlere gösterme imkanımız olmadı ancak görünürde içi dışı temiz, bakımlı bir araç.
Daha önce Almera kullanan, çevresinde görüp tanıyan varsa bana bu araçlar hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
Yerli bir araç gibi değildir yedek parçasını uygun fiyatlara bulamazsınız diyorlar ama ek olarak da öyle sık sık sorunlar yaşanacak uğraştıracak araçlar değildir deniyor.
Herkese iyi bayramlar diliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.

Benim Arkadaşımda 2006 model vardı Sorun Çıkarmıyordu. 180-200 rahat basıyordu araba çok güzel ama ikinci eli nasıldır bilmiyorum

İkinci el piyasası çok hareketli değil.
2006-2007 1.2 clio Hb leri inceliyordum, onlarla karşılaştırınca donanımlı bir araç ancak böyle bir aracın gerçek piyasası/ederi nedir pek bilmiyorum.
Olumlu / olumsuz yorumlarınızı bekliyorum...

ewt kardeşim aynı aracı ben kullanıom hiç bir sorunu yok.çok sağlam bir araç benim aracım 58 binde yağını suyunu değiştiip biniyom çok memnunum herkese tavsiye ederim.

nissan , mitsubishi ,mazda , toyota , honda yolda bırakmaz.

araba aldın mıydı ya alman ya da japon arabası laacaksın demişer

BBNET
Geri