2005 Model WV Polo satıyorum! (SATILDI!)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaybil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kaybil

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Gerekli bilgiler ilanda var arkadaslar fiyati pazarlik payinida dusunerek makul yazdim.. Elestiriye acigim..
Kirmizi renk kötü pololarla kiyaslamayin :D

Re: 2005 Model WV Polo satıyorum!

link eklemeyi unutmusum ekledim

yiğin bahalı hocam acık daa aşşa yazsaymışsın :D şaka bi yana hayırlı satışlar temiz araca benziyo :+1:

agd85' Alıntı:
yiğin bahalı hocam acık daa aşşa yazsaymışsın :D şaka bi yana hayırlı satışlar temiz araca benziyo :+1:
kayseri ağzi mi yapiyon hocam :) eyvallah sagolasin hocam

gezginefe' Alıntı:
Hayırlı satışlar hocam fiyat iyi bence
niyetim oyun oynamak degil hocam pazarlik yapmasini bilene haturi sayilir bir indirimde yapacagim acikcasi :)

hayırlı satışlar hocam fiyatı iyi, çok az bi pazarlık payı bırakırsınız satılır

EğitimTR' Alıntı:
hayırlı satışlar hocam fiyatı iyi, çok az bi pazarlık payı bırakırsınız satılır
pazarlik payi var hocam hayirlisi artik

takas dusunen olursa dusunebilirim ust model araclarla

bu arabanın her yeri temiz olsa noolur?
ABS yok boş at arabası gibi bişey. km uçmuş,3 parça boya var. özellik desen yok oğlu yok!

seventyseven' Alıntı:
bu arabanın her yeri temiz olsa noolur?
ABS yok boş at arabası gibi bişey. km uçmuş,3 parça boya var. özellik desen yok oğlu yok!

20 bine daha iyisi varsa soylede alalim hocam :)

hem bi kere bunun klimasi var tamam mi :D

valla ben 17700 e coltu verdim;işte aracın piyasası yoksa böyle komik bi rakama 2006 86000 km de ki ABS li 4 hava yastıklı alaşım jantlı aracı 17700 e vermek zorunda kalıyosun..forumda da talep olmadı-yaşadığım ilde de talep yoktu..eminim senin polo daha hızlı ve iyi fiyata gidecektir..hayırlı satışlar..

Km fazla, 2-3 daha koyup temiz aaraç alınabilir..fiyat makul ama, hayirli satislarr hocamm

aynenbadi' Alıntı:
Km fazla, 2-3 daha koyup temiz aaraç alınabilir..fiyat makul ama, hayirli satislarr hocamm
hocam su an sacma sapan bir piyasa var gecen sene 25 olan arabalar simdi 30 un ustune cikmis ben gayet uygun bir fiyat verdim ustelik pazarlik miktarida var.. uygun fiyata temiz arac maalesef yok...

Mr.Spermata' Alıntı:
bu arabanın ne özelliği var?hem benzinli hem 2005 model hem de pahalı?
bu keyif meselesi hocam 20 bin verip ucuz yakiyor diye odun gibi puntoya teneke hundaiye binmektense adam akilli poloya binersin keyif alirsin... dolu arabalardaki o kadar ozelligi 10 km yolda en fazla abs sini kullanirsin buda bakis acisi :)

hocam 2001 polo conf sattım lpg li 2006 punto 1.3 dizel aldım hiçte odun gibi değil gayet memnunum hatta daha keyifli.... :+1:

BBNET
Geri